2777
2789
عنوان

امضای یکی از کاربرا🤔

319 بازدید | 19 پست

سلام دوست خانما

یکی از کاربرا که نمیدونم هم اسمش چی بود

یه امضا داشت خییلی خوشم اومده بود ازش میخواستم واسه شوهرم بفرستمش😁

حالا متنشو گم کردم

درمورد همسر بود و اینکه پیر بشیم و نوه هامون بیان خونمون و از این داستانا😄

کسی میدونه اون متنه موردنظر من چیه؟یا اون کاربر کیه😅

گلی جون صدام کنید😚(دیگه درانتظار اتاناز نیستم😅😅دوتا گل دختر ناز خدا بهم داده😍ایشالاروزی همه منتظرا🤗

دوست خانما چیه🤣

اول خواستم بگم دوستان بعد گفتم بذار بگم خانمه قاطی کردم🤣

گلی جون صدام کنید😚(دیگه درانتظار اتاناز نیستم😅😅دوتا گل دختر ناز خدا بهم داده😍ایشالاروزی همه منتظرا🤗

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عاره فک کنم banoo یا شاید balla یا همچین چیزی بود😅

به شدت محتاج دعاهاتون هستم دوستون دارم فراموشم نکنین😊فعلا خداحافظتون❤🖤🖤🖤السّلام علی الحسین و علی علیّ ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین🖤🖤🖤هنوز جوونی پس خوش بگذرون😈زندگی طولانیه پس لذت ببر😈همه اینکارو میکنن پس افراطی فک نکن😈تو خیلی گناهکاری پس به گناهات ادامه بده😈سخنانی از شیطان😕..........  یکی از اصلی ترین حقوق من به عنوان یک زنو به عنوان یک انسان حضور توام با آرامش و احترام در جامعه است پس با افتخار مینویسم: من حجاب را دوست دارم...                                      حالا که امضامو خوندین اینم جایزتون😊کاربریم سخته میتونین صدام کنین فرنوووووش😊 اگر قصد سقط دارین قبلش مستند فریاد خاموش  رو ببینید.

همسرمهربونم😍:چهل سال بعد👇               جلوی آینه موهایم را شانه کنم ..👵روسری آبی ام را بپوشم و آرام آرام بروم توی آشپزخانه ..نگاهت کنم و بگویم :دیدی گفتم میان ..لبخند بزنی ..☺بگویی : چقدر قشنگ شدی ..😍یاد وقت هایی بیفتم که جوان بودم ..👩ناراحت شوم که پیر شده ام 👵.. زشت شده ام ..و تو باز بگویی : با موهای سفید بیشتر دوستت دارم !👵و من مثل بیست سالگی هایم ذوق کنم ..😍سر بزنم به قیمه ای که برای بچه هایمان پخته ام ..🍲بعد تو از نوه ی آخرمان بگویی ..بگویی : این فسقلی عجیب شبیه تو شده ..من برایت چای بریزم ..☕بچه هایمان بیایند ..مدام بگویم :قند نخور آقا ..چایی داغ نخور .. بذار سرد شه ..تو لبخند بزنی ..☺من مثل چهل سال پیش شوم و جلوی بچه هایمان سرم را روی شانه ات بگذارم ..💑نوه هایمان را بغل کنیم ..👶دخترهایمان سالاد درست کنند و غذا بیاورند ..پسرها سفره بیاورند و بشقاب بچینند ..پسر اولمان بگوید :هیچی دستپخت تو نمی شه مامان ..عروسمان خودش را برایش لوس کند و بگوید : پس دستپخت من چی ؟!پسرمان نازش را بکشد ..😍ما از حال خوششان ذوق کنیم ..زیر گوشت بگویم : مرد زندگی بودن را از خودت یاد گرفته ..❤باز هم نگاه های مهربانت ..👀و باز هم درد زانوهایم یادم برود ..بچه ها بروند خانه هایشان ..ومن از خوشحالی ده بار بمیرم که چهل سال است تو را دارم ..💏                                ازته،ته،ته دلت برام صلوات میفرستی؟🙏

کاش همه چیز اونموقع اتفاق بیوفته ک ذوقشو داری...
عاره فک کنم banoo یا شاید balla یا همچین چیزی بود😅

حالا چجوری پیداش کنم

همسرمهربونم😍:چهل سال بعد👇               جلوی آینه موهایم را شان ...

ووووووواااای مممرسی گلم

حالا چجوری پیداش کنم

سرچ کنید balla

به شدت محتاج دعاهاتون هستم دوستون دارم فراموشم نکنین😊فعلا خداحافظتون❤🖤🖤🖤السّلام علی الحسین و علی علیّ ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین🖤🖤🖤هنوز جوونی پس خوش بگذرون😈زندگی طولانیه پس لذت ببر😈همه اینکارو میکنن پس افراطی فک نکن😈تو خیلی گناهکاری پس به گناهات ادامه بده😈سخنانی از شیطان😕..........  یکی از اصلی ترین حقوق من به عنوان یک زنو به عنوان یک انسان حضور توام با آرامش و احترام در جامعه است پس با افتخار مینویسم: من حجاب را دوست دارم...                                      حالا که امضامو خوندین اینم جایزتون😊کاربریم سخته میتونین صدام کنین فرنوووووش😊 اگر قصد سقط دارین قبلش مستند فریاد خاموش  رو ببینید.