2777
2789

اونایی که درامد ماهانه ۲۰ میلیونه بگین چجوری خرج میکنید 

صرفا برای خودتون چقدر هزینه میکنید 

البته ما برای اجاره ۴  برای قسط هم ۴ میدیم

میمونه ۱۱چیکار کنیم که یخورده پس اندازم کنم  !

میشه دلبرانه بنگری...!؟

چطور میخوای با ۱۱ تومن پسنداز کنی آخه ! 

حقوق ما ۱۲ تومنه به پسنداز که فکرم نمی‌کنیم 

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا نمیدونم فقط ۷ش میره جای قسط دندون پزشکی

چهار نفریم😂😂

کاربری دست هزارنفرهه👀پروفایلم یه گربه س که روی تخت خوابیده🐱🐈_از الان میخوام برای آینده م بجنگم، برای یه خیال راحت، برای آرامش۱۹خرداد۱۴٠۴✨

با ۱۱ پس انداز با ارزشی نمیشه کرد گلم

کلا پس انداز معنایی نداره تو این اوضاع نهایتا توی صرافی ارز یا یورو بخری

ما خودمون هم ۲۸ دریافتیمون‌ هست ی خانواده ۵ نفری هستیم هیچی نمیمونه واسمون

خانومای مذهبی متعصب تحت هیچ شرایطی با من بحث عقیدتی نکنید چون نه جواب میدم ن میخونم . تحت هیچ شرایطی باهام بحث سیا‌سی نکنید اگر کامنتم رو جایی دیدید ریپلای نزنید با تشکر از عزیزانی ک شعور و شخصیت دارن و رعایت میکنن

خرجای الکی ک بعضیا دارن نداشته باشین میتونی پس انداز بکنی البته اگه ریپ‌نزنن نخورن منو!!

لطفا ی صلوات یا حمد برای برآورده شدن حاجتم مهمونم کن🥲ممنونم دوست خوبم❤️دخترم تمام زندگیم🤗 ممنون میشم هم نظر نیستی ریپ نزنی 🥰

دیگه نمیشه پس انداز کرد برا ماهم کلا یازده میلیونه منتهی فقط خرج زندگی میشه دیگه پس انداز نمیکنیم البته بچه هم نداریم فقط دوتامونیم وای به حال اونایی که دو تا هم بچه دارن🥲

بستگی داره چجور خرجایی دارید ولی ما اگر اینقدر درآمد و قسطمون بود.از بیست تومن ۸ تومن بره ۱۲ تومن میمونه ولی شما گفتید ۱۱ 

همون رو ما ۶ تا ۷ تومن پس انداز میکردیم (طلا میخرم هر دو،سه ماه)با ۴ تومن،۵ تومن خرج ماهو میبستم 

عضو گروه نارنجی وزن شروع:69وزن هدف:54 تیر ماه 1399 وزنم 54 کیلو بود از خونه نشینی به 69 کیلو رسیدم تیر 1400 من برمیگردم به وزن قبلیم.امروز شنبه ۲۰ شهریور ۱۴۰۰ امضام رو خوندم دیدم قرار بود تیر بشم ۵۴ کیلو ولی الان ۷۰ کیلو هستم😂میگن سنگ بزرگ علامت نزدن هستش همینه ها.این بار شعارم رو عوض میکنم لاغر میشوم نه فورا ولی حتما رهرو آن است که آهسته و پیوسته رود رهرو آن نیست گهی تند و گهی خسته رود.امروز ۳ اردیبهشت ۱۴۰۱ من شدم ۷۴ کیلو😕اینقدر چاق شدم که بنظرم دیگه زیر سر آمریکاست. مرگ بر آمریکا😕