2777
2789
عنوان

با خیانت مامانم چیکار کنم من آخه

1776 بازدید | 79 پست

اول اینکه لطفا درباره درس چیزی نگید🥲

و دوم اینکه لطفا خودم به اندازه کافی اعصاب و روحیم خراب هست لطفا با این حال و با این کار مامانم هیچ حرف بدی بهش نزنید💔

خب طبق حرف هایی که مامانم برام تعریف کرده مامانم قبلا یه نفر دیگه رو دوست داشته ک حالا شرایط نشد بهم برسن و اون فرد فوت کرد بابامم هم یه مشکلی داشته اما خب به مامانم نگفته و یه جورایی بعد ازدواج بهش گفتن و مامانم میگه منو گول زدن ک بهم نگفتن علاوه بر اون مامان بزرگم یعنی مامان بابام خیلی در حق مامانم ظلم کرده

اولین بار تو دوران کرونا مدارس مجازی شد و خب من با گوشی مامانم تو کلاسا شرکت میکردم با یه نفر چت میکردند به اسم دختر که بعدها و همین تازگی فهمیدم دختر نبودند

علاوه بر اون یکی از پسرهای فامیل پدریم که از قضا متاهل هم هست خیلی به خونه ی ما رفت و آمد داشت و مثلا برا مامانم گل یا حالا هرچیزی میوورد منم ب مامانم شک کردم چون اخه مثلا خیلی تاکید داشت ک تو اینستا نریم یا فلان برنامه من یه بار رفتم و اونچه نباید ببینم رو دیدم یه سری پیام که در اخر  تاکید داشتند هر دو طرف ک پیاما پاک بشن و طرف لو نره هوف

تا اینکه این تموم شد

و حالا دوباره با یه پسر فامیل پدری دوباره متاهل بود اینطرف برعکس بود و بگم من پیامها رو کامل نمیتونم بخونم چون مامانم برا گوشیش رمز گذاشته و خب من فقط بعصی اوقات میرفنم نگا میکردم از اواسط پیامها ک حالا پسره خیلی اصرار داشت با مامانم ارتباط داشته باشه مامانمم هی کم و بیش باهاش حرف میزد اما میگفت ک کارمون اشتباهه و اونم انگار چند وقتیه خبری ازش نیست

ولی اینبار فرق داره اصلا قضیه

توروخدا دوباره میگم خودم حالم خوب نیست هی یادم میره هی یادم میاد با این حال مامانمه و ازتون میخوام که هیچ حرفی بهش نزنید فقط برای همدردی یا اگ راه حلی دارید اومدم اینجا دردمو بگم

کنکوریم اگه تو نینی سایت منو دیدی لطفا بهم تذکر بده و عذاب وجدان بهم تزریق کن تا برم سر درسم😭😂

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خیانت پدر مادرت به تو ربطی نداره سرت تو درس و زندگی خودت باشه

ربط نداره واقعا بهم؟

دوست دارم همینطور باشه اما فکرم نمیذاره

کنکوریم اگه تو نینی سایت منو دیدی لطفا بهم تذکر بده و عذاب وجدان بهم تزریق کن تا برم سر درسم😭😂

چیکار میتونی بکنی زیاد سعی نکن سر از کار مامانت دراری چون کاری از دستت برنمیاد بدتر عصاب و روح و روانت بهم میخوره

کاش سر مامانت بخوره به سنگ از این کثافت بازیا دست بکشه

قشنگترین نصیحت زندگیمو عمم بهم کرد: گفت جوری زندگی کن که من فوش نخورم😐😂                                                         الان ۱۴۰۳/۵/۱ در سخت ترین مرحله زندگی هستم دلم میخواد وقتی که از این بُرهه ی سخت زندگیم عبور کردم وقتی که این امضامو دیدم بگم دیدی گذشت هرچند سخت ولی گذشت و ارزش اینهمه بغض و گریه،بیخوابی، استرس زیاد، فکر و خیال، ریزش مو،پوست کدر،چشمای پف کرده و گود،و از همه مهمتر افســردگی رو نداشت نداشت و نداشت.
خیانت پدر مادرت به تو ربطی نداره سرت تو درس و زندگی خودت باشه

ربط نداره واقعا بهم؟

دوست دارم همینطور باشه اما فکرم نمیذاره

من مطمئنم چند وقت پیشا عین این تاپیکو دیدم . 

هوووووفففف 🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️

کاربران عزیزی که در یکی از زیرمجموعه ها قرار دارند بدانند و آگاه باشند که باهاشون حال نمیکنم . می‌دونم براتون مهم نیس ولی برای خودم مهم بود که بهتون بگم ازتون خوشم نمیاد 🤣  :  ۱- اونایی که دنبال حس ششم توی سایت میگردن.             ۲- اونایی که می‌پرن وسط تاپیک بقیه و یه موضوع دیگه رو وسط می‌کشن (مخصوصا اونایی که دنبال لطفا برام  دعا کنید و صلوات  بفرستید و .... هستن. خودت مثل یه خانم متشخص تاپیک بزن. تو که به صلوات اعتقاد داری حتما به حق الناس هم اعتقاد داری دیگه . اون کارت حق الناسه. مثل اون کاربری که بهش اینو گفتم و در جواب سر استارتر منت هم گذاشت که «اگه من رفتم تو تاپیکش، ثواب صلوات برا اون می‌ره» نباش 🥴 )              ۳- و رتبه نخست هم میرسه به اونایی که در برابر مشکلات چشمشون رو بستن و یه کلمه «خود تحقیر » یاد گرفتن            پی نوشت: فعلا همین هارو یادم اومد ولی این لیست اپ دیت میشود. پس فکر نکنید اگه توی این لیست نیستید مهر تایید منو گرفتید 🤣.    

راه حل من فکر نکنم بدرد تو بخوره چون من اگه باشم دست مامانمو میگیریم میبرم تو اتاق بهش میگم که من میدونم با چند نفری یا همین الان باهاشون قطع رابطه میکنی خطتم عوض میکنی یا میرم به بابا میگم صدرصد به بابام نمیگم اما همین تهدیدم کاره خودشو میکنه

ببخشیدا مجردها بدبختن 

تو خونه تا یه بحثی بین خواهر بردار پیش میاد ، یا یه مشکل دیگه پیش میاد   تا میای حرف بزنی میگن تو دخالت نکن ، حرفی نمیزنی گند میزنن تو اعصابو روزگارت اگر به ما ربطی نداره پس لطفا چیزیو به ما نگید مشکلاتتونو ببرید بیرون از خونه چون هیچی به ما ربط نداره 🙏🙏🙏

فقط میتونم بگم خودتو از این خونه نجات بده

حالا یا درس 

یا شغل 

یا ازدواج

در مورد مامانت هم خیلی کنجکاوی نکن

هرچی مامانت بیشتر بدونی ذهنت درگیر تر میشه به ایندت گند میزنه

به پدرتم چیزی نگو 

بگی میشی ادم بده

خودش باید بفهمه و بعد واسه ادامه زندگیش تصمیم بگیره

❤️فقط حیدر امیر المومنین (ع)است❤️

یه داداش کوچیکتر دارم که از تابستون تو یه کلاس ورزش ثبت نام کرده

مربی داداشم طلاق گرفته و یه جورایی آشنای بابامم حساب میشه دوست و اینا نه 

از طریق شغل و کاری ک بابام براشون انجام داده آشنان

الان با اون مربیه نمیدونم چطور ولی باهم صمیمی شدن حتی انگار رفتم تو رابطه چون دیدم پیاماشونو که گفته بودن این رابطه رو کات کنیم یا نه و فلان

دوست ندارم مامانم اینکارا رو بکنه

حتی میترسم یه جایی بهم بزنن حالا به درک ک بگن چیزی یا نگن 

میترسم داداشم بفهمه یا مربیه به حاطر مامانم مثلا برا داداشم فرق بزاره فقط برا داداشم نگرانم