وقتی بعد از مدتها میرم بازار و جوگیرانه خرید میکنم نتیجه اش میشه این😅🫣 یه کت و یه مانتو مجلسی خریدم دوتاش باهم شد ۳ تومن ۳ تا شلوار جین تو حراجی خریدم دونه ای ۵۰۰ یه شومیز ۲۷۰ دو تا تی شرت ۳۰۰ تومن دوتا تاپ دونه ای ۵۰ دوتا لباس ساده استین داره دونه ای ۵۰ یه تی شرت واسه برادر زادم ۱۰۰ تومن یه کلاه واسه خودم ۶۵ یه کلاه واسه برادر زادم ۱۳۰ یه مرطوب کننده ۱۳۰ یه خط چشم ۸۵ یه مام ۲۲۰ جمعا شد ۶ تومن الان دچار افسردگی شدم بیاید دلداریم بدید من اصلا قصد خرید نداشتم نمیدونم یهو چم شد بازار شلوغو دیدم و حمله کردم😅🤣
کی فکرشو میکرد یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خداوندا... تکیه گاه بی نشانی باش برای آنان که نمی خواهند ضعفشان دیده شود اما در دل سخت محتاج تو هستند.... اللهم عجل لولیک الفرج❤️✨️برای حاجتم ی دونه صلوات میفرستی #خلیج_همیشه_فارس
خداوندا... تکیه گاه بی نشانی باش برای آنان که نمی خواهند ضعفشان دیده شود اما در دل سخت محتاج تو هستند.... اللهم عجل لولیک الفرج❤️✨️برای حاجتم ی دونه صلوات میفرستی #خلیج_همیشه_فارس