2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده سردرگمم

84 بازدید | 16 پست

پارسال اتفاقات بدی برام افتاد توی رابطه رفتم با ی ادم اشتباه و عوضی ک خیلی اسیب بهم زد و روح و روانم رو ازار دادالان چهار پنج ماهی میشه تنهام نمیتونم ب هیچکس اعتماد کنم هیچ حسی درونم نیست انگار احساساتم خاموش شده انگار من اصلا وجوذ ندارم و یه تیکه سنگ هستم نمیدونم چیکار کنم خوب بشم و احساسم بگرده توروخدا منو راهنمایی کنید

حتی ی پسر خوب و با شخصیت هم بهم درخواست دوستی و اشنایی داده چندساله میشناسمش ادم خوبیه اما چون حسی درونم نیست دلم میخاد تا اخر عمرم تنها بمونم😔😔امیدوارم اونی ک باعث شد من اینجوری ببینم هیجوقت خیر نیبینه 💔

لطفا برای حل مشکلاتم و رسیدن ب خواسته ام صلوات بفرستین و دعا کنین میگن دعای نینی سایتا زود اجابت میشه    ❤❤

اینطوری بهتره یه نظرم دیگه به کسی فرصت اینو نمیدی که بخواد بهت صدمه یزنه کاش منم اینجوری میشدم احساساتمو از دست میدادم 

لطفا امضام رو بخونید !!!!!!!!!!خب هر کاربری اخلاق خاص خودش رو داره به شخصه آدمی هستم که اصلا خوشم نمیاد وقتی بحث جدیه اون وسط چن تا کاربر بیان مسخره بازی دربیارن و به طنز ببندن همه چیز رو!فک کنم خودتون قبول داشته باشید تو هرموقعیتی نباید هر رفتاری کرد!اگه میدونید که اوکی اگه نمیدونید دیر نیست برا دونستنش🙂!من اینجا بیشتر برای راهنمایی شدن میام!دوست دارم کاربر ها تو تاپیک هام نظرات ارزشمندی بدن که بعد ها برای بقیه هم مفید باشه(نه این که حرف های بی اساس و نسنجیده و صرفا برا تفریح و شوخی بزنن)....لطفا تو تاپیکم سوالات سطحی و پیش پا افتاده نپرسید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر خوب و باشخصيت وجود نداره.

وجود داره

انقدر که ما ادمای بد دیدیم نسبت به همه بد بین شدیم فکر میکنیم همع مثل هم هستن

لطفا برای حل مشکلاتم و رسیدن ب خواسته ام صلوات بفرستین و دعا کنین میگن دعای نینی سایتا زود اجابت میشه    ❤❤
اینطوری بهتره یه نظرم دیگه به کسی فرصت اینو نمیدی که بخواد بهت صدمه یزنه کاش منم اینجوری میشدم احساس ...

خب تا کی اینجوری باشه؟ تا کی تنها باشم

اصلا هم خوب نیس

وجود دارهانقدر که ما ادمای بد دیدیم نسبت به همه بد بین شدیم فکر میکنیم همع مثل هم هستن

كوووو ؟ والله فقط ظاهرشون خوبه . خوب نما هستن فكر ميكنى خيلى باشخصيتن درصورتيكه نيستن . من تجربه دارم 

كوووو ؟ والله فقط ظاهرشون خوبه . خوب نما هستن فكر ميكنى خيلى باشخصيتن درصورتيكه نيستن . من تجربه دار ...

چی بگم والا🚶‍♀️

سلام

اگر شکست خوردی علتش خودت بودی

آیا همون پسر چاقو زیر گلوت گذاشت بیا با من وارد رابطه شو؟؟؟

قطعا نه پس خودت رفتی انتخاب خودت بوده حالا انتخابت درست نبوده آسیب دیدی حداقل تجربه کسب حن

وقتی سرت درد می‌کنه نمیای سرتو از بیخ بکنی بندازی دور که

میای درمانش می‌کنی.

الان چون انتخابت درست نبود یا تو فریب خوردی یا اون زرنگ بود نمی‌دونم  دیگه نباید حلا بیخیال ازدواج بشی که بلکه خودت درمان کن رو خودت معیارهای کار کن نقاط ضعفت که باعث میشه آسیب ببینی کار کن و آدم درستی انتخاب کن.

و اینا درونی هست نه بیرونی یعنی اول خودت از درون خودتو بسازی بازسازی کنی 

همه بد نیستن همه هم خوب نیستن

سلام این افکار ماست که ما را غرق میکندو الا زندگی عمق زیادی نداردپس مراقب خودمون باشیم
سلاماگر شکست خوردی علتش خودت بودیآیا همون پسر چاقو زیر گلوت گذاشت بیا با من وارد رابطه شو؟؟؟قطعا نه ...

حرفات کاملا درسته

من شناحتی نداشتم. و وارد رابطه شدم وقتی ام شناحتمش نزاشت برم تاپیکام بخونی میفهمی چقد اذیت شدم تهدید شدم و عذاب کشیدم

الان درد من اینه که حسم خاموش شده هیچ حسی ندارم اگ برم تو رابطه جدید خب اون پسر ازم خسته میشه وقتی ببینه من بی حس و خشک هستم میره خب من چیکار کنم حالم خوب بشه و از این تنهایی در بیام؟! 

حرفات کاملا درستهمن شناحتی نداشتم. و وارد رابطه شدم وقتی ام شناحتمش نزاشت برم تاپیکام بخونی میفهمی چ ...

چند سالته

سلام این افکار ماست که ما را غرق میکندو الا زندگی عمق زیادی نداردپس مراقب خودمون باشیم

ادمهای بد مثل مدفوع میمونن

روح و جسمو نابود میکنن

اجازه نده اون مدفوع مثل اویز به گردنت باشه و جلوی چشمهای قشنگت باشه

بندازش تو توالت و سیفونو بکش

تمام

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

حست رفته یعنی چی نمیتونی کسی دوس داشته باشی یا چی؟

نمیتونم کسیو دوس داشته باشم و حتی ابراز علاقه یا محبت کنم ب اون شخصی ک باهاشم

سرد شده قلبم

نمیتونم کسیو دوس داشته باشم و حتی ابراز علاقه یا محبت کنم ب اون شخصی ک باهاشمسرد شده قلبم

پس با آدم اشتباهی  وارد رابطه شدی

سر زنده موندن رابطه دو طرف مهمه رفتار و انرژیشون