2777
2789
و هزار تا ایراد دیگه 💔🙁بچه ننه مسخره دروغ گو شدیدا ضد دین خسیییییسسسسسسسسس اهل ...

عزیزم جدا شو

برای سلامتی خودم و خانوادم و موفق شدنم یک صلوات بفرستین ممنون 😇✨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم ۲۱ ساله بودم اون موقع و طرف هم شغلش کارگری بود تو کارهای ساختمانی ولی داشت مهندسی عمران میخو ...

آها، خوبه عشق داشتین به هم، ولی من این رو هم نداشتم.

شوهرم کم هوش هم هست، مگر نه عقب بودن تو زندگی تو اون سال ها طبیعیه و سطح اکثر آدما پایینه که اگه هوش و زرنگی داشته باشی خودت رو به مرور بالا میکشی. 

دیگه امیدی نیست به هم برسین هاه😶

کاربری دست ۷ نفره. ❕

آها، خوبه عشق داشتین به هم، ولی من این رو هم نداشتم.شوهرم کم هوش هم هست، مگر نه عقب بودن تو زندگی تو ...

نه دیگه کلا رفت و نشد و نمیدونم شاید الان ازدواج کرده 

البته بگم همسن خودمم بود اختلاف سنی نداشتیم 

بنظرت شغلش بد بود یا شرایط سنیش یا اینکه همزمان دانشجو بود البته پدرش هم فوت شده بود و قطعا هم پشتوانه مالی نداشت 

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1
نه دیگه کلا رفت و نشد و نمیدونم شاید الان ازدواج کرده البته بگم همسن خودمم بود اختلاف سنی نداشتیم بن ...

من نظرم رو گفتم که آدم تو اون سن پایین هنوز به جایی نرسیده. می تونستی مثلاً ۵ سال نامزد باشی تا خودش رو بالا بکشه... اما دیگه تموم شده. 

نشونه های بی عرضگی اینه که آدم برنامه ای برای آینده نداشته باشه. مثل شوهر من، حتی تو ۲۵ سالگی هم نمی دونست هدفش برای زندگی چیه و در لحظه زندگی می کرد. 

تموم شده دیگه، بهتره بهش فکر نکنی. 😔

کاربری دست ۷ نفره. ❕

من نظرم رو گفتم که آدم تو اون سن پایین هنوز به جایی نرسیده. می تونستی مثلاً ۵ سال نامزد باشی تا خودش ...

باشه ممنون ک راهنمایی کردی 🌷

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1