2777
2789
عنوان

حق با منه یا رلم

160 بازدید | 15 پست

امشب رفتیم بیرون ماشین خودشو با رفیقش جابه جا کرد گف با این بریم 

اومدیم دو سه تا رفیقاش بودن پسره برگشت بهش گف ماشین چرا خیس ؟ ( منم خیلی بهم برخورد )

بعد برگشت پسره بهش گف زن ج.نده این سکوت کرد 

اومدم خونه بهش گفتم بی غیرتی پسره اینطور میگه سکوت میکنی ؟ 

الان من اشتباه گفتم؟ خیلی برام سنگین تموم شد سکوت امشبش 

بعد میگه رفتم با رفیقم دعوا کردم دیگ اون موقع چه فایده !

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مطمئن باش دوست نداره

دلم‌میسوزد‌وکاری‌ز‌دستم‌بر‌نمی‌آید.شبیه عکس پروفایلمم...   خدایا....🥲                                                                           دعا کن آدم شم و بهت برگردم غلط کردم بی غمت   اگه سر کردم ، هر عشقی غیر عشق تورو اقا جون غلط کردم اصن اگه باور کردم....تورو جون رقیه زود منو پاکم کن نشد شرِ منو از سر دنیا کم کن.... یاثارالله مددی حسین اباعبدالله💔

دعوا کردن فایده ای نداره. اگر این رفیق رو گذاشت کنار یعنی آدم درستیه، در غیر این صورت احتمالا همونطور باشه که بهش گفتید.

خمر دنیا با خمار و گل به خار آمیختست ... نوش می‌خواهی هلا! گر پای داری نیش را

خب معلومه این غیرت نداره وگرنه همونحا لهش میکرد تقصری خودته اگه از اول باهاش بیرون نمی رفتی الان نزد ...

دیگ بیرون نمیرم

خدانکنه عقد باشه من نمیتونم با لب غیرتی کنار بیام

چند وقته با همین ؟

ببخشید ناراحت نشی عزیزم ولی شاید قصدش باهات جدی نیست اگر زنش بودی یکی اینجوری میگفت چیکارش میکرد؟

به نظرم ادامه نده اگه زمان کمیه که با همین بازم تو بهتر می شناسیش من نمیتونم قضاوت کنم ولی نزار به چشم دختری که فقط چند روز باهاشه و به اصطلاح زیدشی نگات کنه

من نمیتونم تو رابطه ای بمونم که قصدش جدی و ازدواج نیست