2777
2789
عنوان

دوسندارم داداشم این دختره روبگیره

669 بازدید | 56 پست

خواهردوستشه همسن خودشه خیلی وقته ازداداشم خوشش میاد شماره داداشمو از گوشی داداشش برداشت ب داداشم زنگ زد الانم داداش اون کنایه خودشومیزنه داداشمو ب خواهرش نزدیک کنه چون برادرم پسریه توسن کم شغل وماشین ازخودش با درامدخودش داره پسرپاکیه واصلا حتی اهل قلیون ورفیق بازی هم نیست اوناهم ازخداشونه خب دیگه دختره خیلی پررروه بشدت داداشمو توعکس فقط دیده قیافه داداشم یادش مونده یبار با پدرم خیابون دختره میره جلو ب برادرم میگه امیرخوبی پدرم تعجب میکنه ب داداشم میگه این کیه انقدر راحت بود باهات هرجا برادرمو می بینه توخیابون داداشم باهرکسی باشه میره بابرادرم احوالپرسی میکنه من بدم میاد انقددخترسبک باشه وجلف داداشمم بیشتر بخاطرپولشه میگه اگ بگیرمش وضعم عالی ترمیشه پدرش پولداره من دوسندارم اینوبگیره ک اگ بگیره دخالت نمیکنم اما ازداداشم وزندگیش فاصله میگیره خواهرشوهربازی درنمیارم زندگیشون خراب بشه اما دورمیشم خیلی دور طوری ک جفتشونونشناسم اصلا

باز خوبه پول داره دختره 

میشه برای شادی روح سردارای عزیز و  ارزشمندمون ک توی جنگ اخیر شهید شدن ۵  تا صلوات بفرستی لطفا 💖...وَٱصۡبِرۡ وَمَا صَبۡرُكَ إِلَّا بِٱللَّهِۚ وَلَا تَحۡزَنۡ عَلَيۡهِمۡ وَلَا تَكُ فِي ضَيۡقࣲ مِّمَّا يَمۡكُرُونَ إِنَّ ٱللَّهَ مَعَ ٱلَّذِينَ ٱتَّقَواْ وَّٱلَّذِينَ هُم مُّحۡسِنُونَ128. 

چون گفته سلام امیر تازه داداشت هم قراره پولدار تر بشه عجببیب

میشه یه صلوات مهمونم کنین خیلی زندگی پر مشکلی دارم 😔🐾همه دوست نی نی سایتی دارن همه جا ام دیگه رو تگ میکنن چرا من پس ندارم   

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

باز خوبه پول داره دختره

وضع داداشمم خوبه توسن ۲۰ همه چیو باپول خودش بدست اورده واین خیلی حرفه واون دختره هم صدبار خاسته ب داداشم نزدیک بشه واین ینی برادرم چیزی داره ک خیلی پسراندارن وباپول پدرشون خرج میکنن البته بعضی پسرا

وضع داداشمم خوبه توسن ۲۰ همه چیو باپول خودش بدست اورده واین خیلی حرفه واون دختره هم صدبار خاسته ب دا ...

خب دیگه آخرم میگرتش 

میشه برای شادی روح سردارای عزیز و  ارزشمندمون ک توی جنگ اخیر شهید شدن ۵  تا صلوات بفرستی لطفا 💖...وَٱصۡبِرۡ وَمَا صَبۡرُكَ إِلَّا بِٱللَّهِۚ وَلَا تَحۡزَنۡ عَلَيۡهِمۡ وَلَا تَكُ فِي ضَيۡقࣲ مِّمَّا يَمۡكُرُونَ إِنَّ ٱللَّهَ مَعَ ٱلَّذِينَ ٱتَّقَواْ وَّٱلَّذِينَ هُم مُّحۡسِنُونَ128. 

علف باید به دهن بزی شیرین بیاد مخالفت نکن وقتی نظرت رو نخواستن سکوت کن

مخالفتمو اعلام کردم امابهشم گفتم ک درصورتی بگیریش سکوت میکنم اززندگیت دورمیشم وحتی ممکنه توعروسیت عین غریبه بشم برات

چون گفته سلام امیر تازه داداشت هم قراره پولدار تر بشه عجببیب

چراقشنگ متوجه نمیشین حرفامو بله این دختر چون پولداره پدرش گفته دخترم باهرکسی ازدواج کنه ی واحدخونه ب اسم دخترم میکنم وجهازکامل میدم داداشمم میگه خیلی خوبه واین نشونه مثبته برام و دختره هم چندباری زنگ زد ب داداشم داداشم گف چون ناموس رفیقمه بلاکش کرد امشب گف کاش بگیرمش 

والا از خداشم باشه دختر پولم میخواد بهش بده و شما ناز میکنید 

کاش پسر بودم خودم میگرفتمش

لطفا برای اینکه رابطم با عشقم درست شه و ازدواج کنیم دعا کنید.                                                                             کاش یه روز تاپیک بزنم و بگم بالاخره شد. :)