میتونستم با آدمی با درک تر، همراه تر، آرام تر، هم سر تر و فهمیده تر و پخته تر و اجتماعی تر ازدواج کنم افسوس به ملاک های بی خود ازدواج من.... شما رو بخدا دختراتون رو زیاد چشم و گوش بسته و سر به زیر بار نیارید که ندونن چی مهمه تو انتخاب همسر آینده...
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
الان دیگه ازدواج تو این دوره زمونه بصرفه نیست. خصوصا که زن بیکار باشه .باید هم زن و هم مرد برن سر کا ...
زن خانه دار بیکاره؟؟؟؟مسیولیت کار یه زن خانه دار از مردی که بیزون کار میکنه بسیار بیشتره..چون تمام وقته و هیچ مزایا و بازنشستگی نداره
همون کارهایی که خانم خانه دار برای منزل و بچه ها انجام میده میدونین اگه قرارباشه ینفر یگه پول بگیره ازبیرون انجام بده ماهانه چند میلیون میخواد؟؟!!چندبرابر حداقل حقوق میشه
شوهرم بی کیفیت هست از لحاظ شخصیتی و مهارت و پول سازی. همش این شاخه اون شاخه کرده تا الان.شما و اون م ...
من خودم ۲۱ ساله بودم اون موقع و طرف هم شغلش کارگری بود تو کارهای ساختمانی ولی داشت مهندسی عمران میخوند و بگم هم اصلا ن به شغلش ن به رشته اش علاقه نداشت الان ۲۳ سالم شد اما هنوز بعد اون عاشق نشدم
عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1