2777
2789

میتونستم با آدمی با درک تر، همراه تر، آرام تر، هم سر تر و فهمیده تر و پخته تر و اجتماعی تر ازدواج کنم  افسوس به ملاک های بی خود ازدواج من.... شما رو بخدا دختراتون رو زیاد چشم و گوش بسته و سر به زیر بار نیارید که ندونن چی مهمه تو انتخاب همسر آینده...

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمی شود❤❤❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میتونستم با آدمی با درک تر، همراه تر، آرام تر، هم سر تر و فهمیده تر و پخته تر و اجتماعی تر ازدواج کن ...

مگه ملاک هاتون اون زمان چی بود 

برای سلامتی خودم و خانوادم و موفق شدنم یک صلوات بفرستین ممنون 😇✨

الان دیگه ازدواج تو این دوره زمونه بصرفه نیست. خصوصا که زن بیکار باشه .باید هم زن و هم مرد برن سر کا ...

زن خانه دار بیکاره؟؟؟؟مسیولیت کار یه زن خانه دار از مردی که بیزون کار میکنه بسیار بیشتره..چون تمام وقته و هیچ مزایا و بازنشستگی نداره

همون کارهایی که خانم خانه دار برای منزل و بچه ها انجام میده میدونین اگه قرارباشه ینفر یگه پول بگیره ازبیرون انجام بده ماهانه چند میلیون میخواد؟؟!!چندبرابر حداقل حقوق میشه

ای وای

و هزار تا  ایراد دیگه   💔🙁

بچه ننه   مسخره    دروغ گو شدیدا 

ضد  دین     خسیییییسسسسسسسسس        اهل هر غلطی   ب جز مواد     روانی تیمارستانی شدید     جنون جنسی داره   کارا عجیب میکنه   ازش متنفررررم 

از چ نظر حس میکنی سطح پایینه همه به منم میگن الان ازدواج نکن انتخابات خیلی آدمای سطح پایبنی اند ولی ...

شوهرم بی کیفیت هست از لحاظ شخصیتی و مهارت و پول سازی. همش این شاخه اون شاخه کرده تا الان.

شما و اون مرد چند سالتونه مگه؟ شاید واقعاً سطح پایین بوده و بقیه دیدن و تو ندیدی، اگه اینطوره که خدا رو شکر کن جلوت رو گرفتن.

کاربری دست ۷ نفره. ❕

شوهرم بی کیفیت هست از لحاظ شخصیتی و مهارت و پول سازی. همش این شاخه اون شاخه کرده تا الان.شما و اون م ...

من خودم ۲۱ ساله بودم اون موقع و طرف هم شغلش کارگری بود تو کارهای ساختمانی ولی داشت مهندسی عمران میخوند و بگم هم اصلا ن به شغلش ن به رشته اش علاقه نداشت الان ۲۳ سالم شد اما هنوز بعد اون عاشق نشدم

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1