2777
2789
عنوان

خانومایی که شوهرشون ناهار خونه نمیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 1078 بازدید | 46 پست

راستی الان هم که زمستونه همه جا بخاری یا شوفاژ هست غذاذرو تو یه ظرفی که بشه گذاشت روش بریز اونجوری گرم کنه

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
تو که فلاسک رو گرفتی . بعد یه پیکنیک . یا گاز کوچولوی برقی هم بگییر غذاشو گرم کنه  برای چربی خ ...

پیک نیک نمیبره چون خطرناکه. همش پارچه اس

خدایا ثمره عشقم رو در پناه خودت حفظ کن😍😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یخچال نداره. پیک نیک خطرناکه

اگر یخچال نداره که تو فصل گرما نمی تونه غذا ببره

چون غذا خراب میشه

مگر اینکه تو مغازشون کولر خوب باشه که جلوش بزاره و غذا خراب نشه

اگر خواست از این یخچال کوچولو های دست دوم هم میتونه از تو شیپور پیدا کنه

الان همه میان میگن من مبلغ سایت شیپور هستم😂😂😂😂😂

دوستان و خانم های نی نی سایتی عزیز اگر علاقه مند به زایمان طبیعی هستید و بخاطر سابقه سزارین فرصت تجربه این قسمت از علاقه مندی تون را از دست دادید پیشنهاد می کنم به این تاپیک مراجعه کنید تا از تجربیات من و دوستان من که موفق به زایمان طبیعی بعد از سزارین شدیم استفاده کنید😊
راستی الان هم که زمستونه همه جا بخاری یا شوفاژ هست غذاذرو تو یه ظرفی که بشه گذاشت روش بریز اونجوری گ ...

شوفاژ مغازه شون یه جوری کار شده که نمیشه روش چیزی گذاشت

شوهر خواهر منم مث همسر شماس. واسه نهار یه نون پنیری چیزی میخوره وعده نهارشو ساعتای6 و 7 عصر که برگرده میخوره

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
شوفاژ مغازه شون یه جوری کار شده که نمیشه روش چیزی گذاشت

خب پس همون مایکروفر یا پلو پز برقی خوبه، پیکنیک خطرناکه 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
شوهر خواهر منم مث همسر شماس. واسه نهار یه نون پنیری چیزی میخوره وعده نهارشو ساعتای6 و 7 عصر که برگرد ...

ولی شوهرمن باید ناهارش مفصل باشه اصلا هم شوخی بردار نیس

ظرف غذاي برقي بخر  ميزنه به برق گرم ميشه  برادرم داره خيلي راضيه

شهره جان نگفتی ظرف غذای برقی چه جوری و از کجا بگیرم؟

عزیزم راهش اینه که یه مایکروویو بخرن. به هیچ وجه اجازه ندید غذای بیرونو مصرف کنن غذاهاشون رو با روغن کنجد و روغن حیوانی طبخ کنید. من که برای همسرم هروز غذا میذارم اونجا مایکرو هست داغ میکنه. غذاهای اداره خیلی چربه نمیخوره

عزیزم راهش اینه که یه مایکروویو بخرن. به هیچ وجه اجازه ندید غذای بیرونو مصرف کنن غذاهاشون رو با روغن ...

منم میخوام همین کارو بکنم. غذای بیرون خیلی چربه.خودش هم خسته شده

ي ماكروفر كوچيك نميتونه بزاره، با ي يخچال خَيلي كوچولو نميشه كه تَو هر چي بخواي بدي نون پنيرم بهش بد ...

تصمیم گرفتم براش ماکروفر بگیرم