سلام دوستان. من شوهرم مغازه داره و ظهر خونه نمیاد ، ناهارش رو از رستوران میگیره ولی چربی خونش خیلی بالاس و دکتر از غذای بیرون منعش کرده و الان باید پرهیز غذاییش رو رعایت کنه. لطفا یه راهکاری بدین که خودتون هم انجام دادین. راهش دوره و نمیشه براش غذا ببرم. یه فلاسک غذا گرفتم فقط ۲ ساعت غذا رو داغ نگه میداره.راستی ما تازه باهم ازدواج کردیم از قبل چربی خون داشت نگید چرا زودتر به فکر نیوفتادی😅 راهکار بدین که خیلی نگرانشم.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
مگر اینکه تو مغازشون کولر خوب باشه که جلوش بزاره و غذا خراب نشه
اگر خواست از این یخچال کوچولو های دست دوم هم میتونه از تو شیپور پیدا کنه
الان همه میان میگن من مبلغ سایت شیپور هستم😂😂😂😂😂
دوستان و خانم های نی نی سایتی عزیز اگر علاقه مند به زایمان طبیعی هستید و بخاطر سابقه سزارین فرصت تجربه این قسمت از علاقه مندی تون را از دست دادید پیشنهاد می کنم به این تاپیک مراجعه کنید تا از تجربیات من و دوستان من که موفق به زایمان طبیعی بعد از سزارین شدیم استفاده کنید😊
عزیزم راهش اینه که یه مایکروویو بخرن. به هیچ وجه اجازه ندید غذای بیرونو مصرف کنن غذاهاشون رو با روغن کنجد و روغن حیوانی طبخ کنید. من که برای همسرم هروز غذا میذارم اونجا مایکرو هست داغ میکنه. غذاهای اداره خیلی چربه نمیخوره