2777
2789
عنوان

خانومایی که شوهرشون ناهار خونه نمیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 1078 بازدید | 46 پست
ي ماكروفر كوچيك نميتونه بزاره، با ي يخچال خَيلي كوچولو نميشه كه تَو هر چي بخواي بدي نون پنيرم بهش بد ...

صبح تا ظهر هیچی نمیشه، من سالهاس نهارمیذارم واسه شوهرم و تو کیفش میمونه تا زمانی که بخواد بخوره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه جوری هس؟ از کجا باید بگیرم؟

بزار برات پيدا ميكنم فكر كنم ديجي كالا هم داره

گمان می‌کنم راهی که می‌سپرم راه من است و آن را آنگونه که باید می‌سپرم. عادت به داشتن اعتمادی پابرجا که اگر با سوگندی موکد شده بود ایمان نام می‌گرفت را حفظ می‌کنم.
صبح تا ظهر هیچی نمیشه، من سالهاس نهارمیذارم واسه شوهرم و تو کیفش میمونه تا زمانی که بخواد بخوره

بله سالم میمونه ولی باید داغ باشه دیگه تا خورده بشه. شوهرمنم سر غذاش بشدت حساسه

خدایا ثمره عشقم رو در پناه خودت حفظ کن😍😍😍

عزيزم من سرچ كردم ديجي كالا داره ٧٠ تومن 

اما سايت  داره زير ٤٠ تومن

گمان می‌کنم راهی که می‌سپرم راه من است و آن را آنگونه که باید می‌سپرم. عادت به داشتن اعتمادی پابرجا که اگر با سوگندی موکد شده بود ایمان نام می‌گرفت را حفظ می‌کنم.

منم شوهرم کبد چرب داره، ظهرا هم نمیاد، قبلاً از رستوران میگرفت، هرچی هم می‌گفتم غذای بیرون خوب نیست می‌گفت از رستوران خوب میگیریم از هرجایی ک نمیگیریم، ولی از وقتی سونو داد و دکتر گفت کبد چرب داره

ب توصیه یه دکتری کلا ناهارو حذف کرد

یعنی بین روز خشکبارو اینا می‌خوره یا گاهی سالاد خالی و گاهی اگه گشنه بشه کمی نون و پنیر ، نون و مربا...

ولی شام مفصل میخوریم، یعنی وعده اصلی شده.

منم اولش فکر نمی‌کردم بشه ولی شد، اولا گشنگی میکشید ولی خداروشکر یه ماه بعد شروع کردن این روال ماه رمضون شد و این خیلی کمکش کرد، الان دیگه گرسنه هم نمیشه ظهر، بدنش عادت کرده،

سونو دوباره نرفته ولی یعد۶ماه دکتر رفت برای ویزیت گفت معلومه بهتر شدی

عزیزم راهش اینه که یه مایکروویو بخرن. به هیچ وجه اجازه ندید غذای بیرونو مصرف کنن غذاهاشون رو با روغن ...

عزیزم روغن کنجد خیلی گرمه و مصرف غذاییش خوب نیست مگه گهگاهی، کم. وگرنه طولانی مدت آسیب می‌زنه

من چون خودم نمی‌دونستم و تو غذا استفاده میکردم میگم، دکتر گفت بهم

روغن زیتون از هر جهت عالیه من باهاش سرخ هم میکنم

عزیزم روغن کنجد خیلی گرمه و مصرف غذاییش خوب نیست مگه گهگاهی، کم. وگرنه طولانی مدت آسیب می‌زنه من چو ...

عزیزم روغن زیتون برای سرخ کردن مناسب نیست. گرمی روغن کنجد در حدی نیست که آسیب بزنه چون مگه آدم چقدر در روز روغن مصرف میکنه فقط طبع رو متعادل میکنه. سعی کنید روغن رو اسپری کنید. کلا مصرف زیاد روغن خوب نیست. من خودم به صورت ارثی چربی خون بالا دارم و تحت نظر متخصص طب سنتی هستم با روغن کنجد و حیوانی کنترل شده. 

عزیزم این کار خیلی خطرناکه و احتمال مسمومیت زیاده. 

کدوم یکی خطرناکه؟

فقط 1 یا نهایت در هفته 

اخه یکی از مدارس هیچی بجز شوفاژ نداره 

ولی من داخل پارچه های کلفت میپیچم زیاد سرد نمیشه

خدا جونم خودت درستش کن
کدوم یکی خطرناکه؟ فقط 1 یا نهایت در هفته  اخه یکی از مدارس هیچی بجز شوفاژ نداره  ولی من ...

اینکه غذا رو گرم نگه داری. چون برای باکتریا خیلی خوب و لذت بخشه که مثلا تو دمای چهل پنجاه درجه تکثیر بشن و خوشحال باشن. ولی تو دمای صد درجه میجوشن و از بین میرن. یا مثلا تو دمای یخچال و فریزر