2777
2789
عنوان

شوهرم دوباره چت میکنه

801 بازدید | 31 پست

چند ماه پیش متوجه شدم که همسرم در حد چت خیانت میکنه به روش که آوردم انکار کرد و گفت جدا شیم خلاصه تا اجرا گذاشتن مهریه پیش رفتیم من خیلی سخت بود واسم با اینکه اونی که بیشتر ضرر می‌کرد اون بود به اصرار من رفتیم مشاوره که اونجا گفت میخوام فقط جدا شیم تهش مشاوره گفت چی اینو میخوای بذار بره...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

داشتم کم کم کنار میومدم که خودش اومد سمتم که آره بیا بریم یه مشاور دیگه خلاصه گفت برگرد موضوع ها قبلی رو هم کش نده بذار دوباره بسازیم زندگیمون رو منظورش این بود دیگه بیخیال پرینت تلفنش شم...منم مثل اسگلا برگشتم بدون رضایت خانوادم و مشاور...

ماشینش واسه مهریه توقیف بود حسابان بسته بود خلاصه همه رو آزاد کردم برگشتیم،ولی بدتر از قبل شده بهتر نشده...تو تعطیلات متوجه شدم دوباره چت میکنه گوشیش رمز داره تا میام متوجه رمز گوشیش شم برم سراغش میبینم عوض کرده

اگه بچه نداری اگه خانواده ات پشتت هستن جدا شو و خودتو راحت کن

نه بچه ندارم به خانوادم هم خیلی احتیاج ندارم کاملا مستقلم،ولی حیف عمرم،من ده سال از جوونیم رو گذاشتم تو این زندگی آخه😭

الان تمام  ام‌وال و بنام بقیه میکنه

خیانتم‌میکنه

شما م برمیگردی خونه اول

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.