نادیاnadia0_0 مدیر استارتر عضویت: 1404/03/04 تعداد پست: 280 عنوان انتخاب رشته کردین بچه ها❓️ 111 بازدید | 30 پست من شاید فردا شروع کنم کد رشته ها رو وارد کنمهنوز بین پرستاری و رادیولوژی و بینایی سنجی موندماز طرفی حس باخت رو دارم اینکه نمیتونم رشته موردعلاقهمو بخونم خیلی ناراحتم میکنه ❤️🪴اَللّهُمَّ عَجِّل لِولیکَ الفَرَج🪴❤️ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿🤠🤍 1404/06/15 | 10:49 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
همسرعقدی_پسرترامپ عضویت: 1403/11/11 تعداد پست: 4533 بینایی بیاری از سه تا رشته خیلی درامدت بهتره الان اونا اشباع شدن چو ایران نباشد تن من مباد. بدین بوم و بر زنده یک تن مباد
نادیاnadia0_0 مدیر استارتر عضویت: 1404/03/04 تعداد پست: 280 من وارد کردم نمیدونم میتونم بیارم یا نهشما رتبت چند شده؟ ۴۲۰۰منطقه۳ شما چی؟ ❤️🪴اَللّهُمَّ عَجِّل لِولیکَ الفَرَج🪴❤️ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿🤠🤍
همسرعقدی_پسرترامپ عضویت: 1403/11/11 تعداد پست: 4533 من وارد کردم نمیدونم میتونم بیارم یا نهشما رتبت چند شده؟ شما باشید برای رشته مورد علاقتون راه ها دور میرید؟ چو ایران نباشد تن من مباد. بدین بوم و بر زنده یک تن مباد
نادیاnadia0_0 مدیر استارتر عضویت: 1404/03/04 تعداد پست: 280 بینایی بیاری از سه تا رشته خیلی درامدت بهتره الان اونا اشباع شدن بینایی طرح دارع؟ ❤️🪴اَللّهُمَّ عَجِّل لِولیکَ الفَرَج🪴❤️ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿🤠🤍
همسرعقدی_پسرترامپ عضویت: 1403/11/11 تعداد پست: 4533 بینایی طرح دارع؟ فکر نمیکنم ولی چرا شنوایی نمیزنی ؟ چو ایران نباشد تن من مباد. بدین بوم و بر زنده یک تن مباد
همسرعقدی_پسرترامپ عضویت: 1403/11/11 تعداد پست: 4533 بینایی طرح دارع؟ شما حاضری رشته ای که دوست داری شهر دور بری؟ چو ایران نباشد تن من مباد. بدین بوم و بر زنده یک تن مباد
نادیاnadia0_0 مدیر استارتر عضویت: 1404/03/04 تعداد پست: 280 فکر نمیکنم ولی چرا شنوایی نمیزنی ؟ فکر نکنم بازار کار خوبی داشته باشه اول پرستاری رو میزنم بعد شنوایی ❤️🪴اَللّهُمَّ عَجِّل لِولیکَ الفَرَج🪴❤️ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿🤠🤍
yayaya عضویت: 1400/06/31 تعداد پست: 3979 شما باشید برای رشته مورد علاقتون راه ها دور میرید؟ خیلی دور نه ,اگه در حد ۷_9ساعت باشه اره, شهرم مهمه البته چجور باشه,فرهنگش,مردمش
همسرعقدی_پسرترامپ عضویت: 1403/11/11 تعداد پست: 4533 فکر نکنم بازار کار خوبی داشته باشه اول پرستاری رو میزنم بعد شنوایی بازار کار شنوایی خوبه آسون تر از پرستاریم هیت چو ایران نباشد تن من مباد. بدین بوم و بر زنده یک تن مباد
نادیاnadia0_0 مدیر استارتر عضویت: 1404/03/04 تعداد پست: 280 شما حاضری رشته ای که دوست داری شهر دور بری؟ صددرصد میرم ❤️🪴اَللّهُمَّ عَجِّل لِولیکَ الفَرَج🪴❤️ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿🤠🤍
همسرعقدی_پسرترامپ عضویت: 1403/11/11 تعداد پست: 4533 خیلی دور نه ,اگه در حد ۷_9ساعت باشه اره, شهرم مهمه البته چجور باشه,فرهنگش,مردمش من میخوام شهری بزنم که ازم نزدیک دوروز دوره چو ایران نباشد تن من مباد. بدین بوم و بر زنده یک تن مباد
همسرعقدی_پسرترامپ عضویت: 1403/11/11 تعداد پست: 4533 صددرصد میرم استرس دارم خیلیاشون هم نمیدونم چجورین چو ایران نباشد تن من مباد. بدین بوم و بر زنده یک تن مباد