2777
2789

دو دیقه بخدا میرم پیشش فقط دعوا میکنیم از بچگیم باهام مشکل داره 

رفتم با روی خوش میگم چیکار میکنی تو حیاط سبزی خورد میکرد گفتم بده منم کمک کنم هی قیافه میگیره 

بعد رو صندلی پارچه ای خواستم بشینم یادم افتاد دیروز خاهر زادم جی...کرده روش گفتم این تمیز نیس رفتم یه چیز دیگ پیدا کنم هی داد میزنه باز این اومد میگ تمیزه من از اون بچه چندشم خب تو چندشت نمیشه من چندشم میشه وقتی شسته هم نشده بعد میگ گمشو بمون تو اتاقت تو باید بمونی تو اتاقت  یا میگ حرف نزن صداتو نشنونم یسره داره حرف میزنه 😭خدایا بهم صبر  بده

حتی از دسشویی میاد دستاشو نمیشوره بهش میگم بشور فشم میده

چیکارکنم من 

دلم میخواد انقد کتکش بزنم بمیره یا هم خودمو کتک بزنم تا حالا دستم بهش نخورده ولی کلی خودمو بخاطرش زدم و زخمی کردم لباسامو پاره کردم موهامو از ته زدم الان ازین کارا نمیکنم ولی افسرده شدم حالم خوب نیس

ای بابا 

منم مادرم بعضی وقتا آدم حساب نمیکنه منو 

با بقیه خوبه ها همه میگن چ خوبه مامانت ولی با من نه 

کارای خونه رو که انجام میدم تا یه ساعت خوبه بعد باز باهام بد میشه 

هیچ وقت هیچ چیز از هیچ. کس بعید نیست 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.