اگر کوه ها کر نبودند/ اگر آب ها تر نبودند/ اگر باد می ایستاد/ اگر حرف های دلم بی اگر بود/ اگر فرصت چشم من بیشتر بود/ اگر می توانستم از خاک یک دسته لبخند پرپر بچینم/ تو را میتوانستم ای دووور از دور یک بار دیگر ببینم💔
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اینجا چون مهمون پذیره تو ایام تعطیلات حتی شب های قدر هم باز بودن
ممنون، منظورم شهرهای بزرگ مثل کرج و تهرانه، دو ماه پیش یه زنجیر کارتیر سنگین خریدم، همش هم گردنم بود، الان چند روزه متوجه شدم که بعضی جاهاش تغییر رنگ داده و رنگ مس شده، بعضی جاهاش هم سیاه شده، خیلی اعصابم خورد شده😔 میترسم طلا نباشه، از جای معتبر گرفتم فاکتور هم داره، اگه امروز طلا فروشی ها باز باشه میخوام ببرم چند جا نشون بدم
اگر کوه ها کر نبودند/ اگر آب ها تر نبودند/ اگر باد می ایستاد/ اگر حرف های دلم بی اگر بود/ اگر فرصت چشم من بیشتر بود/ اگر می توانستم از خاک یک دسته لبخند پرپر بچینم/ تو را میتوانستم ای دووور از دور یک بار دیگر ببینم💔
فکر میکنم باز باشه نگران نباش منم یه دستبند گرفتم گوشه دستبند سفید شده بود رفتیم گفتن طلاست نگران نب ...
باشه، مرسی🙏