2777
2789
عنوان

طلا فروشی

78 بازدید | 5 پست

سلام امروز طلا فروشی ها بازن؟

اگر کوه ها کر نبودند/ اگر آب ها تر نبودند/ اگر باد می ایستاد/ اگر حرف های دلم بی اگر بود/ اگر فرصت چشم من بیشتر بود/ اگر می توانستم از خاک یک دسته لبخند پرپر بچینم/ تو را میتوانستم ای دووور از دور یک بار دیگر ببینم💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینجا چون مهمون پذیره تو ایام تعطیلات حتی شب های قدر هم باز بودن

ممنون، منظورم شهرهای بزرگ مثل کرج و تهرانه، دو ماه پیش یه زنجیر کارتیر سنگین خریدم، همش هم گردنم بود، الان چند روزه متوجه شدم که بعضی جاهاش تغییر رنگ داده و رنگ مس شده، بعضی جاهاش هم سیاه شده، خیلی اعصابم خورد شده😔 میترسم طلا نباشه، از جای معتبر گرفتم فاکتور هم داره، اگه امروز طلا فروشی ها باز باشه میخوام ببرم چند جا نشون بدم

اگر کوه ها کر نبودند/ اگر آب ها تر نبودند/ اگر باد می ایستاد/ اگر حرف های دلم بی اگر بود/ اگر فرصت چشم من بیشتر بود/ اگر می توانستم از خاک یک دسته لبخند پرپر بچینم/ تو را میتوانستم ای دووور از دور یک بار دیگر ببینم💔
ممنون، منظورم شهرهای بزرگ مثل کرج و تهرانه، دو ماه پیش یه زنجیر کارتیر سنگین خریدم، همش هم گردنم بود ...

فکر میکنم باز باشه 

نگران نباش منم یه دستبند گرفتم گوشه دستبند سفید شده بود رفتیم گفتن طلاست نگران نباشین

برای اینکه خیالت راحت باشه یه سر برو 

فکر میکنم باز باشه نگران نباش منم یه دستبند گرفتم گوشه دستبند سفید شده بود رفتیم گفتن طلاست نگران نب ...

باشه، مرسی🙏