2777
2789
عنوان

خدایا ایندمون‌چی میشه

101 بازدید | 7 پست

این همه فشار عصبی نتیجه میده یا یه سری سوگلی مرفه قراره فقط بالا برن ... استعدادامون... ارزوهامون ... خدایا تو جغرافیای خوبی خلقمون نکردی خودت هوامونو داشته باش 

دوستان میشه تاپیک اخرم نظر بدین لطفا 

هرکسی چشمش به امضام افتاده ازش خواهش میکنم برای  نیتم ی صلوات بفرسته؟ هدیش کنه به ام البنین♡؟انشاالله ام البنین واسطه بشن نذر میکنم به پسر بچه ها شکلات بدم به دختر کوچولوها کش مو(:  چشم درشتم من دیگه امیدی به ادامه ی این زندگی ندارم  کلمه ی خوشبختی خنده و دل خوش برای من شده خاطره  شاید ی روزی از این حال در بیام و دوباره ی امضای قشنگ بذارم درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

رسما بدبخت میشیم 😚🥰😍شدیم البته

🤩🤪🥰خدایا شکرت ک بدبختیم

پولدارا هرروز پولدارتر و ماها هرروز فقیز تر😁😁😁😅

خدایا ماچ بهت

حال‍ خوب‍ الانمو مدیون‍ خدام‍🫠🥲☝️سال گذشته باوجود ادمای سمی برام جهنم بود،،،باکمک خدا و اسی اینا🥹ازجهنم اومدم بیرون☺️❤️‍🩹الان۳ماهه ک علی شده مرهم همه ی زخمام😍❤️‍🩹ازخدا میخام با ی نی نی زندگیمونو کامل کنه🫠🤗☁️خدایا برای هررررررر لحظه ی الانم شکرت🥹🫠

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رسما بدبخت میشیم 😚🥰😍شدیم البته🤩🤪🥰خدایا شکرت ک بدبختیمپولدارا هرروز پولدارتر و ماها هرروز فقیز ...

بد بختیمون از خدا نیست از آدمایی که قدرت اختیار دارن همه چی دنیا رو اصوله اگه یه تعداد از آدمای نخاله بذارن و خون بقیه رو تو شیشه نکنن