2777
2789

یه سالیه ک زایمان کرردم اما اعصابم خیلی بهم ریختس دست خودمم نیست یهو میبینم کلی وقته دارم غر میزنمو حرص میخورم مثلا سر نحوه غذاخوردن شوهرم یا دستشویی رفتنش یا میگم چرا درتوالتو باز گذاشتی بعد این عصبیم میکنه حس میکنم طبیعی نیستم 

کسی اینطور بوده 

البته خیلی تنهام تو بچه داری تو غربت ...

کلا دست خودم نیست ب همه چی گیر میدم ناگفته نمونه زندگیمم گیردادنی هستا اما گاهی زیاد گیر میدم اینو فهمیدم ک وقتی نیازای طبیعیم مثل تشنگی گرسنگی ارضانشه گرسنم باشه بیشتر ب همه چی گیر میدم ...

وسواس فکریم گرفتم خدا بگم مادرشوهر پستمو چ کنه ک اینو فهمیده هر ازارم میده ...

بنظرتون چمه ...

تروخدا روانشناسا بگین ؟

سلام دعاتون گیراست چون اینجا پر از دلشکسته ی تنهاست 🥲تروخدا دعا کنید تو دل غربت هیچچچچوقت مریض نشم و درد نکشم حااالم خوب باشه(خودم دخترم همسرم)🤲🥺خانواده خوبی ندارم دلسوزم ندارم🥲دعا کنید همسرم عاشقم بشه فرزندان خوبیم داشته باشم😓🙏الهیییی هر کسی دعاهای منو خوندوآمین گفتو برام صلوات فرستاد ان شاالله هرچی تو دلشه برآورده بشه ...آمیییین

منم عین تو بودم .. تنها راهش بی خیالیه .. فقط همین ..

میخوام ببینم اختلالی روانی ای چیزی دارم ؟! 

اخه چرا اینحد حساس شدم ...

شما بچت چند وقتش شده چطور کنار اومدی

سلام دعاتون گیراست چون اینجا پر از دلشکسته ی تنهاست 🥲تروخدا دعا کنید تو دل غربت هیچچچچوقت مریض نشم و درد نکشم حااالم خوب باشه(خودم دخترم همسرم)🤲🥺خانواده خوبی ندارم دلسوزم ندارم🥲دعا کنید همسرم عاشقم بشه فرزندان خوبیم داشته باشم😓🙏الهیییی هر کسی دعاهای منو خوندوآمین گفتو برام صلوات فرستاد ان شاالله هرچی تو دلشه برآورده بشه ...آمیییین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میخوام ببینم اختلالی روانی ای چیزی دارم ؟! اخه چرا اینحد حساس شدم ...شما بچت چند وقتش شده چطور کنار ...

من تا یه ماه اول به دنیا اومدن بچه ام افسردگی وحشتناک شدیدی داشتم .. الانم بچه ام پنج سالشه و افسردگی ام کمتر شد اما تموم نشد .. بزرگ کردن بچه کار کوچیکی نیست .. بخاطر اینه .. اما یه چی بهت بگم .. خیلی حواستو جمع کن بچه ات رو طوری بزرگ کنی که مادر رونالدو کرد ..

من با چیزای ناراحت کننده اینطوری کنار میام ..من فقط به خودم میگم " همینه که هست " .. و بعد میرم رو بیخیالی و خودمو مشغول کارا می کنم همین ..