بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
والامن نگفتم نماز بخون ک ایه سوره بقره رو گفتی برام ب هرحال دوس داشتی راتو جداکردی ولییییی فقط راه خ ...
باشه دیگه ی بار خوندم پیامتو چرا سه بار میفرستی 😂🙏🏼
وَ خدا دردِم گرونَه 🥀 دنیا 2 مشکل بزرگ داره.شک زیاد باهوش ها و اعتماد به نفس زیاد احمق ها! من برده داری را بر انداختم به بدبختی آنان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند #کوروش بزرگ وقتی تاپیک میزنم سوالمو با سوال جواب ندید ممنون
نوالامنکخ هیچوووقت هیچکیونصیحت نکردم چون دیگه همه ماشالله عقل ودرایت دارن دیگه چ نیازه ب گفتن من.تن ...
ای کاش همه مذهبی ها این مدلی باشن
من تلاش نکردم؟ من که بهجای فرار، موندم و سعی کردم از نو بسازم. من که هزار بار بین ویرونهها دنبال یه نشونه گشتم؛ یه امید کوچیک، یه دلیل برای ادامه دادن. من که با تمام خستگیم، باز دستمو دراز کردم سمت چیزهایی که یه بار منو شکسته بودن. یعنی چی که میگی من تلاش نکردم ؟
چون میدونم اگ برم مثلااا خواهرمو زوری بگم حجاب کن ناخناتو وردار ن تنها مذهبی نمیشه بلکه دیگه از همه ...
خب این دیدگاه منطقی شماست
متاسفانه یه عده کلا از فاز فکر و منطق خارج هستن انگار دیکتاتوری و اجبار براشون اولویته
من تلاش نکردم؟ من که بهجای فرار، موندم و سعی کردم از نو بسازم. من که هزار بار بین ویرونهها دنبال یه نشونه گشتم؛ یه امید کوچیک، یه دلیل برای ادامه دادن. من که با تمام خستگیم، باز دستمو دراز کردم سمت چیزهایی که یه بار منو شکسته بودن. یعنی چی که میگی من تلاش نکردم ؟
😔😔هی کاش اینجوری نمیشد هم خیلیا الان زنده بودن هم همه باهم دوست
اره والا
الان یک کشور پیشرفته مثل دبی اینجوری هست که خانم محجبه با خانمی که پوشش آزادی داره دوست هستند هیچ مشکلی هم با هم ندارند