یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
والابخدااااا..این دسته از افراد نیروهای شیطانن و درپی اینن ک تودل بقیه مردم شک وشبهه بندازن وازراه خ ...
من خیلی دیدم امثال شما تو تاپیک های لیزر ، حیوان خونگی و کاشت ناخن که مختص غیر مذهبی هاست فاز امر به معروف و نهی از منکر ور میدارن
ما از این کار شما بدمون نیاد شما بدتون بیاد ؟
من تلاش نکردم؟ من که بهجای فرار، موندم و سعی کردم از نو بسازم. من که هزار بار بین ویرونهها دنبال یه نشونه گشتم؛ یه امید کوچیک، یه دلیل برای ادامه دادن. من که با تمام خستگیم، باز دستمو دراز کردم سمت چیزهایی که یه بار منو شکسته بودن. یعنی چی که میگی من تلاش نکردم ؟
من خیلی دیدم امثال شما تو تاپیک های لیزر ، حیوان خونگی و کاشت ناخن که مختص غیر مذهبی هاست فاز امر به ...
چ ربطی به حیوانات زبون بسته وکاشت ناخن داره😐😐چیوبه چی ربط میدی من اصلا حوصله امر ب معروف ندارمونداشتمممم اصلابه خودم اجازه نمیدم توسلیقه زندگی مردم دخالت کنم..منتهی تو اعتقادات دیگران خللی وارد نمیکنم .بعدشم من بااون کاربر صحبت کردم خودش طرف صحبت منه ایشونم زندس ادم زندم وکیل نمیخواد.بعدشم من بهش توهین نکردم ونمیکنم فقط گفتم شک ننداز تودل ادما😐این والانمیدونم کجاش بد بوده ک روحیه شما رو تحت الشعاع قراره دادهمن خواهرخودم کاشت داره خوده من حامی همه حیووناتم چون اونابنده های خدان😐😐
دردتون بجونم الهی یه فاتحه برا ابجیم میخونین؟😔مبینا داخل شناسنامه یسری..دخترکوچولوی قشنگم مبی جونم دلم داره برانبودت میترکه بیاببین چی بسرم اومده بعده تو😔کجایی دردونه
احترام به ترک واجبات .شما میتونی توتاپیکای مذهبی شرکت نکنی ک نه خودت ناراحت شی ونه بقیه رو منحرف کنی ...
به هر حال این عقیده منه و باید بهش احترام گذاشته بشه
ضمنا لا اکراه فی الدین
التماس تفکر
وَ خدا دردِم گرونَه 🥀 دنیا 2 مشکل بزرگ داره.شک زیاد باهوش ها و اعتماد به نفس زیاد احمق ها! من برده داری را بر انداختم به بدبختی آنان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند #کوروش بزرگ وقتی تاپیک میزنم سوالمو با سوال جواب ندید ممنون
چ ربطی به حیوانات زبون بسته وکاشت ناخن داره😐😐چیوبه چی ربط میدی من اصلا حوصله امر ب معروف ندارموندا ...
اگه واقعا اینجوری باشید خیلی خوبه چون ما تا یه تاپیک این مدلی میزنیم همه فاز نصیحت ورمیدارن در نهایت هم تاپیکمون میترکه
من تلاش نکردم؟ من که بهجای فرار، موندم و سعی کردم از نو بسازم. من که هزار بار بین ویرونهها دنبال یه نشونه گشتم؛ یه امید کوچیک، یه دلیل برای ادامه دادن. من که با تمام خستگیم، باز دستمو دراز کردم سمت چیزهایی که یه بار منو شکسته بودن. یعنی چی که میگی من تلاش نکردم ؟