2777
2789
عنوان

چشم زخم توروخدا بیاین

68 بازدید | 10 پست

سلام خانوما 

شرایطی که میخام براتون تعریف کنم خیلی واقعیه و اصلا الکی نیس

من ۲۴سالمع و ماما هستم به شدت توی چشمم و دروغ نگفتم اگه بگم هر روز خاستگار دارم توی شهر کوچیک زندگی میکنم از همسایه بگیر تا دوست و فامیل و آشنا به شدت تو زندگیم فضولی میکنن تعریف زیباییم تو هر مجلسی پیش کشیده میشه و هر روز کلی دایرکت دارم از اینستا .اینارو گفتم که بدونین خیلی جلب توجه میکنم و به همین خاطر هر روز من مریضم تقریبا شش ماهه سرما میخورم خوب بنشدم دوباره سرمامیخورم و سرفه های وحشتناک شیش ماهه امونمو بریده هزار تا دکتر رفتم و تا یه مهمونی مراسمی هست بعدش برمیگردم این اتفاقا برام میوفته به شدت خوابای سبد میبینم توی خوابام اکثرا مار هست ببر هست آیا کسی می‌دونه برای اینکه از چشم زخم در امان باشیم باید چیکار کنیم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من شنیدم باید حصار بگیری یه همچین چیزی

یه سکوت معنادار بهتر از حرفای بی‌معنیه ..! 🦋️             شازده‌کوچولو: چرا خاطرات خیلی بی رحمن؟ روباه: چون دستتو میگیرن و میبرن به روزایی که هیچوقت بر نمیگردن :) 🦊🧝🏻🍂                                                   

یعنی یچی

😂گفتم که نمیدونم شنیدم فقط 

ادم کاربلد میخواد راهنمایی کنه

یه سکوت معنادار بهتر از حرفای بی‌معنیه ..! 🦋️             شازده‌کوچولو: چرا خاطرات خیلی بی رحمن؟ روباه: چون دستتو میگیرن و میبرن به روزایی که هیچوقت بر نمیگردن :) 🦊🧝🏻🍂                                                   

سیستم ایمنی بدنتون و قوی کنین بهش فکر نکنین جذب نکنین مار تعبیرش ثروته مغز و فکرت پریشونه دلیل ...

به شدت به بدنم میرسم ولی متاسفانه خیلی مشکل برام پیش میاد از محل کار بگیر تا فامیل همه بهم بدی میکنن خسته شدم