2777
2789
عنوان

یک ماهه از همسرم جداشدم

| مشاهده متن کامل بحث + 74115 بازدید | 528 پست
ن خیانت نکرده بچه ندارم کلا زندگی با من دوست نداشت عصبی بود دست بزن داشت مامانی بود به،خودم اومدم دی ...

منم همین مشکل تو رو دارم بیخود دارم زندگی میکنم سه تا هم بچه دارم شوهرم اصلأ دوستم نداره تو رفتارش مشخصه چرا زندگی میکنیم نمیدونم فقط یکی میخاست زندگیش سر و سامون بگیره خودشم بره دنبال عشق و حال خودش....

ن خیانت نکرده بچه ندارم کلا زندگی با من دوست نداشت عصبی بود دست بزن داشت مامانی بود به،خودم اومدم دی ...

منم همین مشکل تو رو دارم بیخود دارم زندگی میکنم سه تا هم بچه دارم شوهرم اصلأ دوستم نداره تو رفتارش مشخصه چرا زندگی میکنیم نمیدونم فقط یکی میخاست زندگیش سر و سامون بگیره خودشم بره دنبال عشق و حال خودش....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم همین مشکل تو رو دارم بیخود دارم زندگی میکنم سه تا هم بچه دارم شوهرم اصلأ دوستم نداره تو رفتارش م ...

اشتیاه میکنن برادل بقیه،ازدواج میکنن یکی رو هم بدبخت میکنن

عزیزم شما سه،تا بچه داری به،خاطر بچه،هات تحمل کن

من چند سال پیش جدا شدم خیییلی دوستش داشتم مادرش نذاشت خواهرانش نزاشتن مادرش بهم روز آخری گفت تویی که ...

دقیقا،مادرش نذاشت موقعی که،منو ازخودم انداختن بیرون گفتم بهش راحت شدی جدا،شدیم به،پسرت رسیدی گفت پسر من ازاولشم پیش من بود،تواضافه بودی میرم براش بهترین زن بیگزم

عزيزم منم امسال يعني همين يك ماه پيش بعد از ١٥ سال جدا شدم، با يك بچهاينم به نظرم من رو دوست نداشت، ...

مثل چی عزیزم اگر اگر اذیت نمیشی بگو ب تجربه ت نیاز دارم

هیچ وقت ب گذشته برنگرد  
اره فقط برای درخواست مهریه ازخدمات قضایی اقدام نکن طول می‌کشه وتوقسط بندی واینامیره اون محضری که پدر ...

دفاتر قضائی که یکسری خانم ها میرن چون فقط دادخواست خالی مهریه میزنن باید اول دادخواست گرفتن گواهی توقیف اموال از ثبت اسناد و مسدودی حساب از بانک مرکزی اقدام کنند بعد اینکه مراجعه به اجرایی ثبت اسناد و مسدود کردن حساب از بانک مرکزی گرفتن مجدد ب همون دفاتر قضایی به کاربری ک مراجعه داشتن گواهی ها ضمیمه دادخواست مهریه شون کنن ،دقیق توضیح دادم ک کامل متوجه بشین

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

دفاتر قضائی که یکسری خانم ها میرن چون فقط دادخواست خالی مهریه میزنن باید اول دادخواست گرفتن گواهی تو ...

سلامت باشین ممنونم ولی مادرمن برای گرفتن مهریه ازمحضری که عقدکرده بودن اقدام کردوسریع هم پیش رفت

کاش سوختن درون برا هر دو طرف بود نه یکی خوشحال و دیگری غم بار . زندگی هزار رقم شادی و غم درونش هست اما عاشق ماندن یه طرفه حتی اگه فقط فکرش در ذهنت باشه دمار از روزگار ادم در میاره خیلی دنبال گذشته و خاطرات نرو درد کشیدن برای آدمی که قلبش را برده و رفته و بیخیالش شده فقط موهای سرت را سفید خواهد کرد 

سلامت باشین ممنونم ولی مادرمن برای گرفتن مهریه ازمحضری که عقدکرده بودن اقدام کردوسریع هم پیش رفت

مهم به پیگیری ها گواهی گرفتن ها هست ایشون همون محضری عقد بودن سریع دوتا نامه ها گرفتن خودشون برای ثبت اسناد و بانک مرکزی گرفتن جواب شون پرونده شون اجرای دادگاه شده ولی یکسری خانما پیگیری ها در روند پروندشون ندارن 

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.