2777
2789
عنوان

یک ماهه از همسرم جداشدم

| مشاهده متن کامل بحث + 74115 بازدید | 528 پست

من چند سال پیش جدا شدم خیییلی دوستش داشتم مادرش نذاشت خواهرانش نزاشتن مادرش بهم روز آخری گفت تویی که ابروت می‌ره ولی پسر من نه می‌ره یه زن میگیره زندگیشو می‌کنه . خلاصه جدا شدم بماند که چیا کشیدم . چند ماهه پیش از یه نفر یه چیز شنیدم که می‌گفت پسره ( نامزد سابقم ) کل مال و اموال ( باغ . خونه . مغازه . پول نقد ) همه رو از دست داده زندان افتاده و پسر با مادر و پدرش درگیر شدن . اینو می‌خوام بهت بگم این روزات میگذره خدا بزرگه خدا یه سال دو سال ده سال دیگه می‌زاره تو کاسش . واگزارشون کن به خدا . غصه پول و عمرت رو نخور چون دیگه برنمی‌گرده ولی جبران کن ‌.

کاربری برای دو نفره من و خواهرم 

ن خیانت نکرده بچه ندارم کلا زندگی با من دوست نداشت عصبی بود دست بزن داشت مامانی بود به،خودم اومدم دی ...

عزیزم خداروشکر که بچه نداری وگرنه کارت خییلی سخت میشد،به نظرم باید خوشحال باشی که همچین آدمی از زندگیت رفت بیرون،ب نظرم همش سرخودتو گرم کن که فکر نکنی زیاد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برام دعا کنینیه حالت هایی رو دارم تجربه میکنم حس میکنم زنده نیستم ادای زنده بودن درمیارم

امیدوارم حال دلت زودتر خوب بشه بروسرکار عزیزم اینطوری سرگرم میشی و دیگه فکر نمی کنی

من بعد طلاقم خییلی قوی شدم مث یک مرد شدم

اما عاشق یکی شدم ترکم کرد فقط همین منو ضعیف کرد

8...(یک توآزردمرا..ویک جهان شادم نکرد..)...دلتنگی خیلی نامرده.ازیک جایی به بعد می شینی یه گوشه با بغض نگاه میکنی تا زندگی تموم بشه...۴آبان۱۴۰۱ عشقم برای همیشه ترکم کرد بعدازاون دیگ هرگز به هیییچکس اعتمادنمیکنم عاشق نمیشم تنهایی رو باجون ودل نگه میدارم خیلی دوسش داشتم صداش آرومم میکرد..ارزومه پشیمون بشه ی روزی برگرده ارزوش باش یک بار دیگ باهاش حرف بزنم فقط دنبالم بگرده وتوحسرتم بسوزه ک هییچ کس مث من دوسش نداشت...دلتنگم 😔😔دلم میخوادیکی بیاد دستموبگیره بلندم کنه بگه میدونم چقدرسختی کشیدی میدونم شبهات پر از دردبود میدونم چقداشک ریختی اما‌ازاین به بعد هرچ  قبل من بود فقط کابوس بود...یکی بیادکه نره یکی که ازچرت ترین چیزها براش حرف بزنم وخسته نشه ..🥀ب سلامتی اون روزی که  اونی ک ترکم کرد تاوان پس بده دلش مثل دل من بشکنه هرشب مث من اشک بریزه ازدلتنگی نابودبشه ب سلامتی روزی که داغ عزیزترین ادم زندگیش بره توی دلش بسلامتی روزی ک بیچارگیش روببینم..روزی اروم میشم ک  اون تاوان پس بده سنگدل نیستم ولی درحقم ظلم شد ب زور منواز خودش جداکرد..دوسال منو عاشق خودش کردوبا بی رحمی ترکم کرد پس ب سلامتی  شکست اون🥂دلم گرفته هیشکی نیست که ببینه غروبا چجوری  اشک روی گونم می شینه😔دلم میخواد خودمو بردارم برم یه جای دور خییلی دور هیچکس رونبینم حتی گوشیمم نبرم صدای کسی رو نشنوم..🥀..امیدوارم هرکجا هستی همیشه غمگین باشی.۱۰دی صدای شکستنش روشنیدم خدا جای حق نشسته
اصلا ۷سال زندگی نکرد که....راحت فراموش کرده

من قبل از ازدواج فعلیم، با کسی عقد بودم، عاشقانه ازدواج کردم ، انتخاب خودم بود، بعد از عقد بدترین روزهارو تجربه کردم، یک روز تصمیم ب جدایی گرفتیم، بعد از چهار سال ..روز طلاق روز عجیبیه کلا...راستش من قبل از طلاق رفتم برای خودم یه مانتو خوشگل و شلوار گرفتم ، موهامو جوری ک دوست داشتم کوتاه کردم...یادمه قشنگ شده بودم..از دفتر خونه ک اومدم بیرون یه مردی افتاد دنبالم چون تو دفتر خونه متوجه شده بود من برای طلاق اومدم...حس بدی بود، اما می‌دونستم طبیعیه، و باهاشون کنار اومدم. وقتی روز طلاق دستم رو نگاه کردم و دیدم انگشتر ندارم هم یه حس رهایی خاصی داشتم، با تمام غم و اندوهی ک تو دلم بود، اما ب خودم گفتم آخیش 🥲 بازم برگشتم ب مجردی و کلی برنامه برای آینده...😀 کلا قرار نیست اون تجربه ها فراموش بشن، فقط اینکه هرچی زندگی ای ک برای خودت ساختی قشنگ تر باشه، اون خاطرات کمرنگ تر میشن و گاهی فقط خطوط مبهمی از گذشته تو ذهن می مونه...سعی کن برای خودت قشنگ بسازی 🙌

✨با یاد بهرام بیضایی بزرگ، اسم فامیل خویش را از ایشان وام گرفتم✨زنی هستم در آستانه ی چهل سالگی✨اگر کمتر از سی سال دارید سعی کنید با من وارد بحث نشید. مرسی از شما😉از سال نود و شش اینجام✨

رفتم تاپیکاتا دیدم جالبه از سال 99برای زندگیت جنگیدی و تاپیک طلاق داشتی . این نشون میده به بعضی مردا هرچقدر فرصت بدی آدم نمیشن فقط عمر خودت هدر میره

وقتی تو تاپیکی پست میزارم مخاطب صحبت من استارتر تاپیکه ، نه شخص دیگه .پس لطفا نظرتونو به دیگران تحمیل نکنید فضولای روانی🤣 حالا ریپ بزن تا بترکی اصلا اعلانمو نگاه نمیکنم

به نظرت من خوب میشم حس میکنم فقط با مردن به آرامش میرسم

همه اونایی که طلاق گرفتن این مراحل رو پشت سر گذاشتن این گریه ها این پشیمانی از طلاق ناامیدی و..‌.‌کم کم آرامش پیدا کردن و به زدگی عادی برگشتن یکی زودتر یکی دیرتر . ولی مطمن باش دنیا به آخر نرسیده تو اولی نیستی که طلاق گرفته آخری هم نیستی. 

شرایط استارتر مثل منه منم هفت سال هدر رفت با اون بی لیاقت اما تراپی رفتم چند جلسه فایده نداشت میگ ...

بزن به دل طبیعت برو سفر برو مکانهای تفریحی زیارتی برو باشگاه بزار این انژی منفی از وجودت خارج شه