2777
2789
عنوان

یک ماهه از همسرم جداشدم

| مشاهده متن کامل بحث + 74115 بازدید | 528 پست
والا نمی‌دونم شایدندن به پسرابگن بره کارکنه

سلام عزیزم، شما که بلدی میتونی به کاربر مریم هسدم  پیام بدی بگی جواب این کاربر رو بده،، بهش درخواست که بدی قبول میکنه بعد بهش بگی، خودم  در مورد سوالاتم ازش میپرسیدم دو روزه پیامش دادم  اما پیام نرفت، داخل خصوصی  ازش سوالا رو میپرسیدم، دیگه ارسال نمیشه میزنه خطا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون الان داره جای خالی تورو حس میکنه خودت متوجه نیستی و اینو بدون لیاقت شمارو نداشته بجای اینکه غصه ...

اون باید اتفاقابیشتر حس کنه چون من همیشه وهمه جا پیشش بودم از صبح تاشب میرفتم پایین پیش خانوادش کارای مامانشو‌میگردم به خانوادش می‌رسیدم هرچی میگفت چشم میگفتم همه کارا رو من خودم میگردم هیچی کم نمیذاشتم اما،لون همیشه تنهام میذاشت ولی دارم از نامردیش داغون میشم

منم ۱۱ ماهه نامزدم کردم. هیچ مشکلی نداشتیم. دعوا و قهر داشتیم ولی آشتی میکردیم. تا اینکه بدنمو دید. ...

عزیزم من دختر خالم لبیا مینوراس بزرگ بود رفت با لیزر لبیا پلاستی کرد ویه هفته ای خوب شد وازروز اول هم پاشد.یه وقت با جراحی لبیا پلاستی نکنی

درمورد نامزدت هم حتما ازش شکایت کن وتوافقی جدا نشو چون آبروتو برده 

خیلی ها هستن که لبیا بزرگ دادن باور کن ۵۰درصد اینطورن من چون شغلم طوریه که دیدم میگم

تنگ زندگیم تنگ خونمه حتی خود نامردش هفت سال،زندگی کردم...

طبیعیه که ولتنگی ولی قوی باش

مثلا صدسال میخای زندگی کنی این هفت سال توش گم میشه‌

برو دکتر بهم قرص آرامبخش بده یه مدت

روانشناس شاید بتونه کمکت کنه زودتر فراموش کنی

اون پسر مامانی دست بزن داره عوضی هم بره بخابه بغل ننش

اسی بعد طلاق از همسرت خبرداری؟پیامی تماسی نداشته؟

من یه سال قبل جدایی تنها بودم

۶ ماه توخونه خودم تنها میموندم فقط شب ها،برا،خواب میومد اصلا به من نگاه نمیکرد ۶ ماه،بعدیم خونه بابام 

روز محضر حتی،نگاهم نکرد،چه،برسه،حرف خداحافظی

الان به نظرت،زنگ میزنه،بهم ؟

عزیزم شرایط زندگیتو خوندم کلی بغض کردم چون انکار داشتی زندگی منو میگفتی ،تمام خصوصیاا اخلاقی همسرتو ...

براتون برای زندگیتون دعا میکنم شاید خدا بچه داده بهت که زندگیت خوب بشه من خودم خیلی تلاش کردم بچه دار شم عاشق بچه،بودم ولی نشد شاید خدا میدونست زندگیم دوام نداره برات از،ته دلم آرامش میخام وزندگی خوب واینکه شوهرت سربه راه بشه

خیلی ناراحت شدم و باید بگم منم دقیقا همین حالو دارم حس ادمی که مثل یه دستمال ازش استفاذه شده و دور ...

الان نهایت قوی بودنم میخندم میرم میام زندگی خوبی دارم مثلا ولی درونم مرده،همه چی

ن خیانت نکرده بچه ندارم کلا زندگی با من دوست نداشت عصبی بود دست بزن داشت مامانی بود به،خودم اومدم دی ...

منم همین مشکل تو رو دارم بیخود دارم زندگی میکنم سه تا هم بچه دارم شوهرم اصلأ دوستم نداره تو رفتارش مشخصه چرا زندگی میکنیم نمیدونم فقط یکی میخاست زندگیش سر و سامون بگیره خودشم بره دنبال عشق و حال خودش....