2777
2789

سلام. چرا دنیا اینجوری شده؟ چرا فقط به دنبال کلاه گذاشتن سر همدیگه هستیم؟ دختر جیب پسر و میزنه و پسرم با نامردی آینده دختر و خراب می کنه. زن و شوهر به عهدشون وفادار نیستن. همه دنبال ایجاد زندگی بهتر برای خودمون هستیم حتی به قیمت ظلم به دیگران. خسته شدم از اینکه نمیشه به کسی اعتماد کرد. نمیشه با کسی مثل دو تا انسان دوست بود و از بودن کنارش آرامش داشت. 

نمیدونم تا چه حد این فکر من درسته اما به نظر خودم از وقتی فضای مجازی همه گیر شده و از کوچک تا بزرگسال همه یک گوشی دستشون دیگه چیزی به اسم انسان عادی نمونده.

اتفاقا جدیدا سوال یه یسری هم هست که چرا دیگه قبل رفت و آمد نیست. تنها چیزی که حس میشه تنفر و خشم و حسادت و چشم و هم چشمی. 

مثل آدمای های کوری شدیم که گوشی و فضای مجازی شده نور و راه زندگی که میشه در طول مسیر طی کرد همین.

بقیه چیزها رو ساعت نه شب گذاشتیم دم در که ببرن

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پول داشته باشی حتی برای کسی خرج نکنی و فقط نمایش بدی دورت شلوغ میشه چون مردم ظاهرپرستن تااینکه انسانیت افراد الویت باشه

یا تظاهر کنی و موذی و زبون باز‌و دورو باشی  دورت شلوغ میشه 

به افرادی که دورشون شلوغ دقت کن باید منفعتی برای دیگران داشته باشی تا جواب سلامتو بدن وقتی بی منفعت بشی تنها میشی 

یا شبیه خودشون باشی سواستفاده کنی ازار بدی منفعت طلب باشی و در شیادی همدستشون باشی

بیشتر ادمهای سواستفاده گر تنها نیستن چون همیشه دررابطه هاشون با موذیگری و زیر پوستی  بدنبال منفعت و استفاده خودشونن و همیشه‌رابطه یکطرفه و‌ بکامشون هست 

نمیدونم تا چه حد این فکر من درسته اما به نظر خودم از وقتی فضای مجازی همه گیر شده و از کوچک تا بزرگسا ...

خب هدف شیطان هم همین بوده! شاید فضای مجازی همون دجال هست که میگن! انسان شدن تنها هدفه خداست از آفرینش انسان ! بقیه چیزا زود تموم میشه 

نه میشه عاشق شد و نه کسی عاشقت میشه. هرچی هست بوی پول و حساب کتاب و دو دوتا چهارتا میده 😥😥

اصن به نظر من هیچ آدم اونقد جذابی واسه عاشق شدن وجود نداره! یا حوران بهشت ! ما که دل خوش کردیم اون دنیا یه پسر واقعا معنوی و زیبا کاریزماتیک گیرمون بیاد 🤣🤣🤣 

خب هدف شیطان هم همین بوده! شاید فضای مجازی همون دجال هست که میگن! انسان شدن تنها هدفه خداست از آفرین ...

بعضی از چیزایی که انسان انجام میده  حتی شیطان هم قادر به قبولش نیست. انسان عمل خودش رو به شیطان نسبت میده 

اسم عمل بد رو میذاره شیطان.

ولی متاسفانه حرف شما فقط در صورتی میتونه عملی بشه که هم راستایی اجتماعی رخ نده مخصوصا توی استفاده از فضای مجازی

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت