2777
2789

با یه پسر اشنا شدم اون کرج بود تقریبا 7 ساعت باهام فاصله داشت

بهش گفتم من نمیخوام اشنا شیم چون دوریم از هم

ولی اون تمام تلاشش رو کرد که منو راضی کنه

بهم گف من ماشین دارم میام میبینمت بعد از یکی دوسالم رسمیش میکنیم یا هم دانشگات میاد کرج و این حرفا 

منم اوکی دادم

خیلی پسر وفاداریه از این لحاظ خیلی امتحانش کردم و واقعا خیلی متعهده

ولی هر وقت دعوامون میشه منو تهدید میکنه به رفتن...

اولاش اینجوری نبود میترسید از دستم بده ولی دیشب ک دعوامون شد

بهم گف

نرو تو مخم اگر این دفه برم دیگه خودتم بگا*یی برنمیگردم... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالت اول خوشبینانه اول عاشقت بوده و نمی‌خواسته از دستت بده انقدر با نقطه ضعفش بازی کردی عادی شده براش 

تیکر بارداری نیست امیدارم هرکس که تلاش میکنه به هدفش برسه🤍با خوندن این امضا برای آدمای هدفمند و هدفای قشنگشون یه صلوات بفرست 🫂 مطمئن باش میرسی 

حالت اول خوشبینانه اول عاشقت بوده و نمی‌خواسته از دستت بده انقدر با نقطه ضعفش بازی کردی عادی شده برا ...

ن من فقط یبار حرف از رفتن زدم و اونم گف دیگه از این حرفا نزن منم دیگه نزدم

و الانم هر چی میشه من باید برم اشتی کنم با این

خب

حآلت دو اینه که بازیت داده میخواسته عاشقت کنه بعد بشی افسانه دستش 

به نظرت کدومه ؟

تیکر بارداری نیست امیدارم هرکس که تلاش میکنه به هدفش برسه🤍با خوندن این امضا برای آدمای هدفمند و هدفای قشنگشون یه صلوات بفرست 🫂 مطمئن باش میرسی 

حآلت دو اینه که بازیت داده میخواسته عاشقت کنه بعد بشی افسانه دستش به نظرت کدومه ؟

افساررر 🤣🤣