2777
2789
عنوان

اگه تناسخ راست باشه

1479 بازدید | 124 پست

یه تست تو اینستا دیدم که وقتی جوابشو دادم بهم گفت شما در مراحل اولیه چرخه روحی تون هستید و هنوز باید کلی درس یاد بگیرید پس باید بارها و بارها در قالب جسم های مختلف روی زمین بیاید تا اونچه که باید یاد بگیرید!

امیدوارم تناسخ غلط باشه و همون حرف اسلام درست باشه و بعد مرگ بریم برزخ و زندگی دنیا تموم بشه

چون من خسته ام و دیگه حس و حال و حوصله یه زندگی جسمی دیگه رو ندارم

دلم میخواد روح بشم پرواز کنم و از این خستگی ها نجات پیدا کنم!

شما چطور؟!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این تست صرفا بازین تا یه چیز جدی.

منم واقعا علاقه ای به تناسخ ندارم

یجوریه 

البته بعضی علما هم قبولش دارن که من ازشون نمیشناسم 

ولی اکثرا ردش میکنن

ولی واقعا اگه وجود داشته باشه ترسناکه بنظرم

احترام، احترام میاره اگه جوابت رو ندادم به شعور و عقل نداشتت یه نگاهی بنداز👄🩷زندگی سخته ولی خوشحال باش یه پان(پانترک، پانلر، پانکرد، پانعرب، پان بلوچ و خلاصه از این دسته حیوانات) مجازی خر نیستی که دروغ میگه و خودش باور میکنه بقیم خرم فرض میکنه🤡🚮 ننه انواع پان های مجازی( به علاوه خودشون🥱)👌🏼👉🏻  این یه روزه بده نه یک زندگی بد، اینا خیلی باهم فرق دارن❄️✨️گاهی دونفر باید کمی از هم فاصله بگیرن تا بفهمند چقدر نیازمند برگشتن به هم هستند💗

باحاله کاش واقعا وجود داشته باشه چون من می‌دونم قطعا جهنمی ام😂💔 حداقل شاید تو زندگی دیگه پولدار باشم 

دوباره بیام نی نی سایت 

بنام غرور و قربانی هایش:)) سوال  ...درمورد حسابداری داشتید یا عربی زبان در خدمتم"😅💕💜

تناسخ از بیخ و بن غلطه

مثلا میدونی چرا در هند انقدر به حیوانات احترام میگذارن و بعضی هاشون گیاهخوارن؟ چون میگن مثلا عزیزانمان که مردن ممکنه در جسم یک حیوان بازگشته ان یعنی روح حیوان و انسان رو در یک سطح میبینن

یا مثلا اگر شما آدم خوبی باشی در زندگی بعدی در جسم آدم خوبی هستی یا آدم بدی؟ اگر شما در جسم آدم خوبی باشی که هیچی تغییر نمیکنه اگر هم در جسم آدم بدی که بی انصافیه

یا برعکس 

باحاله کاش واقعا وجود داشته باشه چون من می‌دونم قطعا جهنمی ام😂💔 حداقل شاید تو زندگی دیگه پولدار با ...

فقط سم خالص اون که باز میخوای بیای نی نی سایت

😂😂😂

من در این زمینه ها خیلی اطلاعات دارم

ولی من دوس دارم روحم بار ها و بارها توی جلد های مختلف متولد بشه تا یروزی به تکامل کامل برسه و اون موقع میتونه به زندگیش در این دنیا پایان بده

خب چجوری بگم، پوسته‌‌ی بيرونيم يه دختر قويه كه به كسی نياز نداره و خيلی خوشحاله؛ ولی درون خودم، یه دخترِ كوچولو با چشمای اشكی نشسته و منتظر يكی بياد ازش بپرسه چته.

تناسخ از بیخ و بن غلطهمثلا میدونی چرا در هند انقدر به حیوانات احترام میگذارن و بعضی هاشون گیاهخوارن؟ ...

عزیزم شما فک میکنم یه چیزایی رو اشتباه متوجه شدین،درستع باور هندی ها کاملا غلطه 

ولی این مهم نیس که توی جلد ادم بدی یا خوبی متولد میشی

مهم بدست اوردن تجربه س تا روح بتونه به تکامل برسه

خب چجوری بگم، پوسته‌‌ی بيرونيم يه دختر قويه كه به كسی نياز نداره و خيلی خوشحاله؛ ولی درون خودم، یه دخترِ كوچولو با چشمای اشكی نشسته و منتظر يكی بياد ازش بپرسه چته.