2777
2789
عنوان

مادر شوهر شمام فکر میکنه پسرش قشنگ تر از عروسش

| مشاهده متن کامل بحث + 381 بازدید | 44 پست

چرا اینقدر مقایسه میکنی 

از نظر هر پدر و مادری بچه خودش خوشگل ترین ادم رو کره زمینه

مادرشوهرتم از روی احساس مادرانش این حرفو زده

حتی سوسکم میگه قربون دستو پای بلورین بچم...

خدایا...حس میکنم قراره پارم کنی...خب ببین کاراتو!...مثلا بندتم باید نازمو بخری...ولی شدی اربابو منم برده...هی میتازونی!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونی بعدش چقدز خودمو سرزنش کردم ک جوابشو ندادم کاش میگفتم پس چطور اون روز ک دختر خالت ازم تعریف ک ...

اینا جوابشونو ندی پرو میشن هر چی میگن دوتا بیشتر بگو دیگ جرات نمیکنن نفس بکشن

𝐊💍🥹 پروفم خودمم دوسته عزیز فیک نکن🥲😂خب یه بیوگرافی از خودم بدم؛من یه دختر خوش ذوق اکوری پکوریم از دیاره لرستان دارایی یه عدد یار میباشم تازه عقد نمودیم و یه نی نی کوشولووو داریم ک خواهر شوهرمه🥹نی نیم 🤏اینقدههه 🎀🥹😂

همه ی مادرشوهرا همینن 

منو شوهرم هر دو چشم رنگی و فوق العادهه شبیه همیم در حدیکه اکثرا فکر میکنن دو قلوییم و باور نمیکنن زن وشوهر باشیم و بارها شده جلو مادرشوهرم گقتن وای چقدر تو خوشگلی ایرانی هستی؟؟مادرشوهرمم نه گذاشته نه برداشته یهو اومده گفته حالا پسرمو ندیدین....هیچوقت در جواب حرف بقیه نگفته اره عروسم خوشگله فورا پسرش که شوهرمه رو وسط کشیده

سلام ،سمیرا هستم ،یک حامی و مدافع  سرسخت حقوق حیوونا ❤❤ فرشته های بی بالی که روح دارن ، احساس دارن ،حق زندگی و امنیت دارن جرمشون فقط اینه که زبان ندارن  .من عاشق همشونم  فرقیم نداره چی باشه ،سگ ،گربه ،کبوتر و ....حتی کلاغ ، عشق میدم  بهشون و صد برابر عشق میگیرم از همشون ،خدا هم اون بالا میبینه و دعاشونو در حقم مستجاب میکنه 🤗روزانه تو کوچه خیابونا چشم های معصوم سگ و گربه های بی پناهیو میبینیم که واسه تکه ای نون یا جرعه ای اب سرگردونن .میشه  یه لقمه از غذاتو بهش بدی و نا امیدش نکنی؟ بخدا که ثوابش کمتر از سیر کردن آدم تشنه و گرسنه نیست . اینا هم مخلوق خدان،خدا دوسشون داشت که آفریدشون 😻پس توهم مخلوق خدارو دوست داشته باش اینا خیلی معصومن اینا اشیاء بی جون نیستن..😻😻 تو روزای گرم بیاین بفکرشون باشیم حتی یه ظرف اب کوچیک کنار جدول تو پیاده رو یا زیر درخت  بزارین باعث میشین یه موجود بی زبون از تشنگی دربیاد همین کارهای کوچیک باعث میشه اونا دعاتون کنن ، خدا هم ازون بالا میبینت و جبران می‌کنه واست  اون موقع است که گره ای که  تو زندگیت داری  بخودیه خود باز بشه مشکلت حل بشه ،دست به خاک بزنی طلا بشه ، روزیت زیاد بشه .من خیلیییی امتحان کردم و هربار هم جواب گرفتم ،تو هم امتحان کن دل بده به حیوونای بی پناه و یتیم ،زودتر از صدتا نذر و دعا و چله جواب میگیری . فقط یکبار امتحان کن فقط یکبار ❤ از ته قلبم ایمان دارم  .....اگه امضامو میخونی بی توجه رد نشو کافیه یکبار امتحان کنی 😚🤗❤ الانم که هوا سرد شده بیاین بفکرپرنده ها هم باشیم . تو این هوا ،غذای کمی میتونن پیدا کنن ولی با همون خرده نون های تو سفره هامون هم سیر میشن و بخاطر گشنگی تو سرما یخ نمی‌زنن. ...درسته بچشم نمیاد ولی همین محبت های کوچیک واسه اونا خیلیییی بزرگه ، می‌تونه جونشونو حفظ کنه ...مهربونی با حیوونا خیلی خوبه..بیاین حیوونارو دوست داشته باشیم ...انرژییشون مث آفتااب🌞بهت میتابه و  روحتو  لطیف میکنه مث برگ گل🌹🌹🌹.                                                  # نه ، به حیوان آزاری .

میگفتی آره پسرت سر تره ولی کاش تو هم یه جو عقل داشتی میفهمیدی هر حرفی رو کجا بزنی واقعا مادرشوهرت ...

فقد هدفش این بود ک بگه ن خودت ن خونوادت از ما سرتر نیستی حواست باشه خودتو نگیری واسه ما یا فکر نکنی یه وقت از ما بالاتری

فقد هدفش این بود ک بگه ن خودت ن خونوادت از ما سرتر نیستی حواست باشه خودتو نگیری واسه ما یا فکر نکنی ...

پس نزار به هدفش برسه 

بگو لازم نیست کسی بگه کی از کی سرتره   واقعیت کاملا مشخصه 

ولی من با  پسرت ازدواج نکردم که رقابت کنیم کی از کی سرتره 

مهم شخصیت  و انسانیت و اخلاق و رفتاره 

و کاش اخرش بگی   خدا کنه پسرت به تو نرفته باشه 

فقط 9 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پیج آشپزی من aShpazi_ba_sayoo

و من که از همه خوشگلتر و نانازتر و تودل برو ترم

خخخ نظر مردم رو نمیدونم ولی باور کن منم نسبت به خودم همین حس رو دارم ینی فکر میکنم به اندازه خودم و کافی قشنگی دارم هیچ وقتم حس نمیکنم نامزدم از من سرتره خاطر همین از حرفش شاخ دراوردم

پس نزار به هدفش برسه بگو لازم نیست کسی بگه کی از کی سرتره واقعیت کاملا مشخصه ولی من با پسرت ازدوا ...

دقیقا باید همینارو میگفتم اون لحظه مغزم انگار کار نکرد جوابی نیومد تو ذهنم فقد نگاش کردم تا شب ناراحت بودم

خخخ نظر مردم رو نمیدونم ولی باور کن منم نسبت به خودم همین حس رو دارم ینی فکر میکنم به اندازه خودم و ...

همین شاخ در اوردن نشونه ضعیفی نفست و بی اعتمادی به خودت و قشنگیته

وقتی اونقدر قوی شدی که مادر شوهرت مثلا مراسم گرفت بابت قشنگتری شوهرت به خودت و با اطمینان توی مراسم شرکت کردی و از مراسم لذت بردی معلومه که به خودت ایمان داری

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

الان من خیارم یا نامزدم

ببخشید خودت

#ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ_اَلَّلهُمـّ؏جِّل‌لِوَلیِڪَ‌الفَرَج.   این “نخوابیدم تا برسی” عجب لاو لنگوئجیه؛ خوش به حال کسایی که از این تکست‌ها میگیرن.