2777
2789
عنوان

مادر شوهر شمام فکر میکنه پسرش قشنگ تر از عروسش

| مشاهده متن کامل بحث + 381 بازدید | 44 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره فقد میخواد بگه خودتو واسه ما نگیری یه وقت یا فکر نکنی از ما سرتری دارن میگن پسرم سرتره

اره چون اولشه گارد دارند حساس نشو

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

ویی چقدر دنبال حرفی ..ول کن 

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم  لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون  پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷

میگفتی   آره پسرت سر تره 

ولی کاش تو هم یه جو عقل داشتی میفهمیدی هر حرفی رو کجا بزنی 

واقعا مادرشوهرت کرم داره   بببخشید رک گفتم 

شما هم مثل خودش باش 

بگو فامیلای ما میگن  پدر شوهرت خیلی جوونه چطوری با این پیرزن زندگی میکنه

فقط 9 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پیج آشپزی من aShpazi_ba_sayoo

جوابشونو بده خب 😐چ پرو شدن مردممم

نمیدونی بعدش چقدز خودمو سرزنش کردم ک جوابشو ندادم کاش میگفتم پس چطور اون روز ک دختر خالت ازم تعریف کرده بود اون تعریف رو اوردی تو گوش دخترت گفتی من نشنوم ولی اینو اوردی جلو رو میگی ک چی بشه واسه چی مارو دل سرد میکنی ولی نگفتم همش منتظرم یع بار دیگه بگه جوابشو بدم نمیگه منم یادم میوفته حرص میخورم

و من که از همه خوشگلتر و نانازتر و تودل برو ترم

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .