2777
2789

در حیرتم

واقعا برام سواله

طرف میاد واژه داشتن همسر رو در کنار واژه داشتن پارتنر میاره

مثلا میگه داشتن پارتنر و همسر چقد رو زندگیتون اثر گذاشته؟!!!!

خب عزیز من! همسر یه واژه مقدسه... انتخاب همسر مسیر خودشو داره، طرف رسمی میان خواستگاری، یسری مراحل طی میشه، دختر پسر آشنا میشن، خانواده ها آشنا میشن، یه مدت تحقیقات صورت میگیره.... برا انتخاب همسر، دختر و پسر میپذیزن که میخوان وارد مسیری بشن که دو تا من، میخواد به ما تبدیل بشه . مایی ک تفاوتهای دوتا من رو پذیرفتن و میخوان با هم بسازن تا زندگی زیبایی بسازن و هزاران حرف و مطلب دیگه که بسیار این مسیر رو عمیق و عمیق تر می‌کنه

الان داشتن پارتنر، فقط بگین کدوم یک از این مسیرهای اولیه رفته میشه؟؟؟؟؟

چرا کلمه پارتنر و دوس پسر و اینجور چیزها رو در کنار واژه همسر میارین؟؟؟؟

لطفا یکم بیشتر توجه بشه

از همگی التماسدعا دارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزمم خب وقتی دو نفر پارتنر هم دیگه هستن بعد ی مدت سعی در شناخت هم میکنن بعد از مدتی همدیگر و به خا ...

این دو نفر از چه طریق پارتنر هم میشن؟!

آیا درسته بعد یه مدت ک با هم بودن، اونوقت ب خانواده ها معرفی کنن؟

این دو نفر از چه طریق پارتنر هم میشن؟!آیا درسته بعد یه مدت ک با هم بودن، اونوقت ب خانواده ها معرفی ک ...

جامعه، اجتماع و.‌‌..

صد در صد نمیشه ک همون اول خانواده رو درگیر کرد شاید طرفین رابطه به اصطلاح چفت یا جفت روحی هم نبودن

جامعه، اجتماع و.‌‌..صد در صد نمیشه ک همون اول خانواده رو درگیر کرد شاید طرفین رابطه به اصطلاح چفت یا ...

خب خواستگاری هم اینجوره که یا ب هم میرسن یا نمیرسن

اما مزیتش اینه ک اون وابستگی بین طرفین ایجاد نمیشه

اما اگه از اول دخترپسر بدون اطلاع خانواده با هم باشن، احتمال وابستگی عاطفی خیلی بیشتر و اجازه منطقی فکر کردن رو تا حد زیادی ازشون میگیره...چون دوتاشون جوانن و شور و هیجان جوانی زیاده و همچنین هر دو خام هستن و وقتی بدون اطلاع خانواده بخوان با هم آشنا بشن، ممکنه خیلی معیارهای مهم رو نادیده بگیرن و چشم و گوششون بسته بشه و وقتی ک دیگه بخوان ب خانواده ها اطلاع بدن، دیگه کارشون گذشته و زیاد ب نظر خانواده توجه نمی‌کنن

درسته؟؟؟؟

خب خواستگاری هم اینجوره که یا ب هم میرسن یا نمیرسناما مزیتش اینه ک اون وابستگی بین طرفین ایجاد نمیشه ...

نه درست نیست 

نمیشه برای همه ی نسخه پیچید 

خب توی خواستگاری و ازدواج سنتی هم 

پسر و دختر ی مدت زیر نظر خانواده با هم آشنا میشن خب اون موقع هم ممکنه حس وابستگی و دلبستگی ایجاد بشه و جلوی تصمیم درست گرفتن و بگیره 

آدم وقتی میخوان باهم وارد رابطه بشن مطمئن باش به دل هم نشستن . بعد مدتی هم ک باهم وارد رابطه شدن سعی در شناخته هم میکننن اگ طبق معیار و سلیقه هم بودن و به همدیگه از هر نظر ثابت شدن علاقه و به دل نشستن زیاد میشه ک اگ برعکس این مورد پیش اومد طرف از چشم آدم میوفته و خب از دل برود هر آنکه از دید برفت 

در کل ازدواج آگاهانه و با شناخت کافی خیلیییی ریسکش از ازدواج سنتی ک خانواده ها واسه طرفین لقمه میگیرین کمتره!!!

بنظرتون کسی ک هنوز به شناخت کافی از خودش نرسیده و نمیتونه خودش تصمیم درست بگیره راجب یکی از مهمترین مسائل زندگیش ک انتخاب شریک هست، میتونه مسئولیت زندگی مشترک و بپذیره؟! 

نظر خانواده خیلییییی مهمه ولی دیگه قرار نشد خانواده انتخاب کنه واسه آدم.

نه درست نیست نمیشه برای همه ی نسخه پیچید خب توی خواستگاری و ازدواج سنتی هم پسر و دختر ی مدت زیر نظر ...

منم نگفتم خانواده انتخاب کنه

گفتم زیر نظر خانواده، قبل از وابستگی

اگه اول دخترپسر با هم آشنا بشن؛ این وابستگیه زودتر میاد سراغ آدم و درنتیجه باعث میشه به حرف بزرگترها کمتر توجه کنن و احساسات غلبه می‌کنه و اجازه نمیده تصمیم درست گرفته بشه

منم نگفتم خانواده انتخاب کنهگفتم زیر نظر خانواده، قبل از وابستگیاگه اول دخترپسر با هم آشنا بشن؛ این ...

عزیزم چه بخوایم چه نخوایم این وابستگیه بوجود میاد ربطی به نحوه آشنایی طرفین نداره . 

حرف بزرگتر رو آدم در نظر میگیره هاااا ولی همیشه هم حرف بزرگتر ها درست و به صلاح آدم نیست 

هر بزرگتری هم بزرگتری بلد نیست

جسارتا شما چندسالتونه؟