2777
2789
عنوان

پایتخت به نظرتون بی مزه نشده

| مشاهده متن کامل بحث + 526 بازدید | 42 پست
نگفتیم که پیر نشن و یه شکل بمونند ولی اینکه بازیگرها رو عوض میکنند یا بازیگرهاش عمل لاغری و تزریق ژل ...

عمل لاغری و تزریق ژل هم واقعیت های جامعه ماست چرا باید توهین حساب بشه.اینها بازیگر هستن فقط تو پایتخت بازی نمیکنند اینها کلی تئاتر و فیلم دیگه بازی میکنند 

فقط یه جا با حرفت موافقم اونم اون دختر اصفهانیه که اصلا خوب بازی نمیکنه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی چیزاش با فیلمای دیگ یکیه اون لحظه اولین بار اومدن زن ارسطو دقیقعا شبیه اومدن بهاره کیان افشار ...

دنبال ی ماجرای جدید و جذابیم ن چیزای تکراری و بی مزه 

واقعا انقد ک بفکر تیغ زدن برا تبلیغ بودن بفکر ببینده نبودن

قبلا خاکی بودنالان دیگه نیستنوسایل خونشون کلی می ارزهاین قضیه شهاب سنگ و کاراکتر شری هم خیلی بی مزه ...

خب چه ربطی داره مگه اونا قرار بوده همیشه خانه به دوش باشند 

حتی اینم واقعیتی از جامعه است مگه پدر مادر های ما تو اون سالها چه زندگی داشتن الان چه زندگی 

اون وقتا همه ساده بودن اما الان نه

دنبال ی ماجرای جدید و جذابیم ن چیزای تکراری و بی مزه واقعا انقد ک بفکر تیغ زدن برا تبلیغ بودن بفکر ب ...

کجاش تکراری و بی مزه س 

هر چیم گرفتن نوش جونشون که دل خیلی هارو شاد می کنن

عمل لاغری و تزریق ژل هم واقعیت های جامعه ماست چرا باید توهین حساب بشه.اینها بازیگر هستن فقط تو پایتخ ...

قیافه شخصیتهای فیلم وقتی تغییر کنه دیگه مخاطب نمیتونه مثل قبل با فیلم ارتباط برقرار کنه

خرم آن کس که در این محنتگاه خاطری را سبب تسکین است
کجاش تکراری و بی مزه س هر چیم گرفتن نوش جونشون که دل خیلی هارو شاد می کنن

ما که شاد نشدیم سوژه ها و دیالوگهاشون اصلا خنده دار نیست

خرم آن کس که در این محنتگاه خاطری را سبب تسکین است