2777
2789
عنوان

پایتخت به نظرتون بی مزه نشده

| مشاهده متن کامل بحث + 526 بازدید | 42 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من که اینسری رو ندیدم به نظرم سری قبل هم بی مزه بود‌‌....ولی واقعا داره به ما مازندرانی ها توهین میشه...هیچکدوم ما این مدلی نیستیم ....کلا این وسط فقط همای سعادت عاقله چون تهرانیه....بقیه چون مازندرانی هستن شوتن...

مامان دوتا پسر شیطون بلا🥰درون‌گرا هستم و حوصله بحث و کل کل ندارم درخواست دوستی قبول نمیکنم

نه والا من هنوزم با بعضی سکانساش غش میکنم از خنده برام جذابه 

اما ۶ رو زیاد دوس نداشتم 

این ۷ به نظرم عالیه 

خب طبیعیه تغییر کنه چون خیلی سال گذشته و ادمها همیشه یجور نمیمونند بازیگر هاهم آدمن نمیشه ۱۵ سال یه مدل و شکل بمونن

منم احساس میکنم دیگه مثل قدیم نیست 

نمی دونم چرا 

سادگی و زندگی سنتی رو قبلاً قشنگ نشون میداد 

اما الان خیلی بی مزه وبی محتوا شده البته بعضی از سکانس ها واقعا خوبه حداقل درد جامعه رو با طنز میگه 

این کاربری کلا واگذار شده ، از تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۲۰ به بعد تاپیکای منه 

نه والا من هنوزم با بعضی سکانساش غش میکنم از خنده برام جذابه اما ۶ رو زیاد دوس نداشتم این ۷ به نظرم ...

نگفتیم که پیر نشن و یه شکل بمونند ولی اینکه بازیگرها رو عوض میکنند یا بازیگرهاش عمل لاغری و تزریق ژل و...میکنند توهین به شعور بیننده است 

خرم آن کس که در این محنتگاه خاطری را سبب تسکین است
قضیه فروش شاهین تو سریال نون خو فروش شهاب سنگ تقریبا یکیه

خیلی چیزاش با فیلمای دیگ یکیه 

اون لحظه اولین بار اومدن  زن ارسطو دقیقعا شبیه اومدن بهاره کیان افشار روز خاستگاریش بود ک همه چشاشون گرد شد همون اکتا و ..... 

اتوبوس ارسطوعم ک از رو همون پایتخت ۱ نقی کامیونو خونه کرده بود تقلید کردن