2777
2789
عنوان

چ کسی و هیچ وقت حلال نمیکنید و چرا

202 بازدید | 18 پست

من معلم کلاس چهارمم 

خانم کریمی

بمیرم هم نمیبخشمش 

جلو همه ب ناحق تحقیرم کرد 

با دوستم دعوا کرده بودم 

اجازه داد اون حرف بزنه و از خودش دفاع کنه 

ب من رسید تا اومدم دفاع کنم داد میزد خفه شو 

بار اومدم توضیخ بدم 

باز می‌گفت لال شو 

۱۴ سال گذشته 

ولی نمیبخشمش 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا هیچکس ،هر کی هر کار کرده حلالش 🤣

ولی کلاس دوم ابتدایی بودم معلمم جوری با خطکش چوبی ضخیم زد تو دستم 

خطکش شکست دستم ورم کرد

حالا راجب این فکر نکردم که راضی نباشم ولی ناراحتم ازش

همیشه مهربان میمانم"I will always stay kind."❤️

یک دوست که ازم سوءاستفاده کرد...

یهو سرد شد ولی من با چنگ و دندون رابطه رو نگه داشتم، نمیخواستم دوستیمون قطع بشه. بارها دعوا میکردیم و هر بار بعد از چند روز پیام میداد که من اشتباه کردم. بلد نیستم محبت کنم... بلد نیستم اهمیت بدم ولی تو بلدی، بزار از تو یاد بگیرم و با همین حرفا خامم می‌کرد و بعد از چند روز دوباره روال سابق رو پیش میگرفت. یک چند تا جمله هم گفته بود که واقعا قلبم رو شکست. مثلا چرا فکر میکنی جایگاهت پیشم بالاست؟ یکچیزی توی همین مایه‌ها

منم بعد از یک مدت دیگه بریدم و رهاش کردم الآن هم هر دو هم رو بلاک کردیم‌.

ویران‌گر اعظم هستم!

جاریم  من باخانواده همسر بحثم شد همش پروفایل نفرین و فش و توهین میزاشت  فهمید باردارم  نفرین بدتر گذاشت رفته پیش دیگران بدم و گفته.

زنداداشم و ک باز فهمید باخانواده شوهر بحثم شده  رفت با جاری و مادرشوهرم  صمیمی شد و کلی حرف گفته .

الان با خانواده همسر اشتیم اتفاقا مادرشوهرمم خودش اومد اشتی کردیم.

اما این دوتا خودشونو گو.... کردن