2777
2789
اینکارشون دوباره تکرارکردن برادرکوچیکم زنگ زددگفت میام نیم ساعت بعدگفت پدرمون گفته نرسی اونم زنگ زدک ...

وای ینی چی😐😐دیگ هر بار خاستن بیان خونت خودت بهونه بیار ک نیستم درست نبود این کارشون 🥲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگفتی اشتباه کردی الانم پای اشتباهت باید بمونی همینه ک هست اولش چشاتو باز میکردی زورت ک نکرده بودم ...

همه این حرف ها رو بهش گفتم

اما اصلا اینا برام مهم نیست،ناراحتم از اینکه این اتفاقات تو زندگیم افتاده،ترس دارم از اینکه در اینده به خاطر نوع پوشش و رفتار ،زندگیم از دستم بره

همه این حرف ها رو بهش گفتماما اصلا اینا برام مهم نیست،ناراحتم از اینکه این اتفاقات تو زندگیم افتاده، ...

مردی ک دوست داشته باشه هر جور باشی دوست داره 

مردی هم ک دنبال بهونه باشه ترک رو دیوار هم بهونه میکنه

غصه نخور حداقلش اینه میفهمی دوست داره یا ن فک نکنم شوهرتونم انق معذرت میخام بی عقل باشن ک زندگیشونو ب خاطر ی بهونه مسخره از هم بپاشن 

ولی اگ زندگیتو دوس داری میخای این بار استایلت عوض ولی اگ دیدی باز بهونه کرد چیز دیگ ای رو اصن کوتاه نیا 

بلاخره رابطه و ازدواجه میدون جنگ نیست که 🫠🩷