2777
2789
آخی عیب نداره بحث و ناراحتی از خانواده ی چی عادیه درست میشه 🥲🩷

این باردرست نمیشه دوماه بیشتره رنگ خونه ی پدرموبه چشم ندیدم

مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست! ،یه ستاره توهفتاآسمون ندارم،سرموروشونه های بی کسی م میزارم /// بازم خدایاشکرت😍

من بابام رفته خونه عموم بهش گفتن تو ام مگه مسافرت و اینا میری اومده منو دعوا میکنه میگه درستو بخو ...

الهی بگردم عزیزم فدا سرت ولی تا صدات در نیاد همیشه همین بساط رو داری 🥲

همیشه ک نباید خاسته خانواده بشه مهم نباشه برات مهم خودتی 

اونم اعصابش خورد بوده حتما تا الان پشیمونه🥲🩷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا اگ دوس داری واضح تر بگو

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=15646090&slug=خواهرم-زنگ-زدگفت-میخوام-بیام-خونتون&postId=375362766

مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست! ،یه ستاره توهفتاآسمون ندارم،سرموروشونه های بی کسی م میزارم /// بازم خدایاشکرت😍

منم ناراحتم،همسرم دیشب بهم گفت که نوع لباس پوشیدنت باعث سرد شدن من شده،من بهش گفتم یعنی جلو دوستات ا ...

وا ینی چی😐از اولشم تو رو با همین لباس و تیپ دیده 

اصلا کوتاه نیا باز کوتاه بیای دو روز دیگ ی بهونه دیگ جور میکنه 😐😐

توام ازش ایراد بگیر تا فک نکنه آسمون باز شده ایشون اومده رو زمین بگو اگ اینجوره توام این ایرادا رو داری ومن دارم تحمل میکنم ب روت نمیارم😐

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=15646090&slug=خواهرم-زنگ-زدگفت-میخوام-بیام- ...

واقعادلم ازشون شکسته

وا ینی چی😐از اولشم تو رو با همین لباس و تیپ دیده اصلا کوتاه نیا باز کوتاه بیای دو روز دیگ ی بهونه د ...

بله از ابتدا پوشش من همین بود،اتفاقا منم بهش همینو گفتم،گفتم که مگه تو خواستگاری من رو ندیدی چرا اون موقع این فکرها رو نکردی میگه من فکر میکردم تغییر میکنی💔

عزیزمممم🥲کاش بزرگترا پا در میونی میکردن حل میشد اینجور درست نیست بلاخره خاهر برادرید🫠

اینکارشون دوباره تکرارکردن برادرکوچیکم زنگ زددگفت میام نیم ساعت بعدگفت پدرمون گفته نرسی اونم زنگ زدکنسل کرد

سخته میدونم ولی فدا سرت درست میشه عزیزم این مشکلا زیاده انقدر این اتفاقا ت خانواده ما افتاده و بعدش ...

مرسی ازبودنت ودلداریت دوست عزیز

بله از ابتدا پوشش من همین بود،اتفاقا منم بهش همینو گفتم،گفتم که مگه تو خواستگاری من رو ندیدی چرا اون ...

میگفتی اشتباه کردی الانم پای اشتباهت باید بمونی همینه ک هست اولش چشاتو باز میکردی زورت ک نکرده بودم 

در ضمن اگ منم مشکلی دارم فک نکن تو بی نقصی 

میتونسی همون اول بگی مشکل دارم با استایلت اگ تغییر میکنی جلوتر بریم اونوقت منم اگر اوکی بودم قبولت میکردم ن بعد چن سال ازدواج😐😐

فدات بشم بهش فک نکن 🩷

🙏🙏😘