2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو خونه‌م کثیف بوده حق با تو هست نه مهمونی که سر کوچه یادش میاد بگه دارم میامآدم باید ملاحظه دیگران ...

همسرمم همینو میگه ک فداسرت نباید سرزده اونم تو روز تعطیل ک روز استراحت و خوابه میومدن

همسرمم همینو میگه ک فداسرت نباید سرزده اونم تو روز تعطیل ک روز استراحت و خوابه میومدن

درست می گه 

خواهرت که نبوده بخواد سرشو بندازه پایین بیاد 

خواهرم تازه تنها می تونه سرزده بیاد با شوهرش بخواد باید خبر بده

خودتو ناراحت نکن یاد می گیرن دیگه سرزده نرن

اینکه خوبه ما قبل کرونا عید دیدنی رفتیم خونه عمم،خونه دخترشم بغل خونه عمم بود اما ما اصلا قصد رفتن نداشتیم چون میدونستیم شوهرش خسیسه و اهل رفت و آمد نیست،خلاصه ما با عمه خداحافظی کردیم اومدیم بریم بشینیم تو ماشین من وایسادم جلوی در شوهرم رفت ماشینو بیاره چون جا نبود با فاصله پارک کرده بود،یهو شوهر دختر عمم اومد بیرون از خونش منو دید قشنگ شروع کرد به لرزیدن میگفت ما شرایط پذیرایی نداریم منم گفتم ممنون من خونه عمم اومدم قصد منزل شمارو نداشتم،بعد دختر عمم همون لحظه از در اومد بیرون که برن جایی بعد هی میگفت ببخشید ما خونه مادرشوهرم هستیم خونه نیستیم بعد شوهرش هی اشاره میکرد طرف جلوته مگه تلفنه داری خالی میبندی از هولش متوجه نمیشد،باز ادامه میداد ببخشید خونه مادر شوهرم دوره ما دو ساعتی هست رفتیم،

من😐

شوهرش🤐

دخترش🫣😯

بلندترین فریاد من سکوت من است...
هر جا هم بگن طرف مقابل اگر باشعور باسه حق رو ب تو میده بالا این دید و بازدید عید خیییییلی مزخرفه خدا ...

عزیزم شما اگه دوست ندارین در خونه تون رو باز نکنین و جایی نرین..

ما خیلی ام دوس داریم دید و بازدید عید رو

مخصوصا اینکه مهمون بیاد خونه مون

همه عمر بر ندارم سر خود ز آستانش، که فقط سپرده ام دل به علی و خاندانش...✨️