2777
2789
نه زنگ بزنم بدتر میشه

پس میخوای چیکار کنی؟

باید یه حرکتی بزنی وای من جای تو دلشوره گرفتم

آرزوی سلامتی،عاقبت بخیری،ثروت،فرزند سالم و صالح،عافیت برای هممممه ،💙💚💛🧡

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای بابا چقدر سخت میگیرید ماهم امشب مهمون اومد فقط با چای و میوه پذیرایی کردیم گفتم دیگه ببخشید به آج ...

حالا جالبه من اصلا امسال آجیلو شیرینی نخریدم اصلا حسش نبود من چی بگم ففط میوه و چای بود 😁

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی
فدات شم تاحالا هیچکسو از در خونم نا امید نکرده بودم امروز شیطون رفت تو جلدم ک خدام زد پس کلم

ادمهایی که دل پاک دارن خدا زود گوششون رو میپیچونه عیب نداره عزیزم اتفاقی که افتاده ب مرور زمان کمرنگ میشه 

هرچه تبر زدند مرازخم نشد جوانه زد 🌱

میاد اذیت میکنه با بچه ها یکیش روکولشه یکیش دنبالش خودشم میدونه به عمدجوابش نمیدم بدترمیکنه

خیلی خوبه که،بچه ها رو سرگرم‌میکنه،من لذت میبرم از این کاراشون

داییا عشقن،داداش منم همینه

فداااش بشم😍

خجالت.....ضرر نداره تفریحی بکشید🤞🤞سر "افعی"و سر "شیخ"بکوبید به سنگ،،که در آن زهر و در این اوهام است.

پیش اومده برامون

اومدن دم خونمون  بعد ما در باز نکردیم

بعدش گفتن  سایه‌تونو دیدیم افتاده بود رو پرده🤣🤣

ما اصلا برامون مهم نبود خب

خوشمون نمیومد ازشون. هیچوقتم نمیرفتیم خونشون  اما اونا مرتب میومدن

کلا بدم میاد از فامیل🤮

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده! 

هی میگفتن نمیایم تو بیا برسونیمت توام ک اماده ایحالا من شلخته با دمپایی جلوی در خونه😫

آخی 

پیداست آدم خوبی هستی که مجازات دروغی که گفتی رو اینقدر سریع دریافت کردی

ولی درکت میکنم خیلی شرایط بدیه 

🌷اللهم عجّل لولیک الفرج 🌷