2777
2789
عنوان

خیلی خواهر حسودی دارم

159 بازدید | 5 پست

من مثل مامانم دوسش داشتم یک سالی هست من مرخصی گرفتم بخاطر بارداری و زایمان اونم شاغلهه خیلی بچمو دوست دارم دلم نماید ولش کنم میخوام دوماه دیگه هم مرخصی بگیرم امروز مریض شد بچمو بردمش دکتر زنگ زد گفت تو که مامان پیشت نیست مجبوری بچه می مریصتو ببری بزاری مهد به دکتر نگفتی وقتی گذاشتی مهد چکار کنی کمتر مریض بشه 

میدونه من از نهد گذاشتن بچه بدم میاد فوقش براش پرستار میگیرم چون مامانم پیشم نیست پیشهمین خواهرمه و بچه اینو نگه میداره. خواهرم تا محل کارش در رفت. و امده ولی من نزدیک خونم هست و بخاطر همین حسودییش میشه همش مدح منفی میده 

تا اینو گفت گوشی قطعذکردم دفعه بعد چی بگم بهش تره رو اعصابم

من دوتا دختر دارم اون پسر و دخار داره همش هم میگه چه فایده جنس بچه هرات جور نیست

جان جانانم💗💕

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مث اینکه باهم سرجنگ دارید شما دوتاخواهر

بخدا زنگ میزنه به مادرم کلی موج منفی برام میفرستم بعد گله شو به مادر میکنم میگه من دلم برات میسوزه انگار صغیر یا فقیرم

جان جانانم💗💕