2777
2789

دو ماهه باردار بودم منو زد جوری زد که تا سه روز همه جام درد میکرد بعد که دیدم پشیمونه بخشیدمش و از خونه هم نرفتم

دیشب سرم داد میزد و دعوام میکرد باز کاری نداشتم و حتی نیومد تو اتاق پیشم بخوابه تو پذیرایی خوابیده بود رفتم صداش کردم آوردمش تو اتاق

الانم باز دعوا کردیم 

خیلی دلم گرفته اینا رو هم با گریه دارم مینویسم

من شوهرمو دوست دارم نمیدونم ایراد از چیه ک اینطوری باهام رفتار میکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان بگیم چرا بچه دار شدی بااین مرد خب یقمون میگیرین

من شوهرم دیشب بهم گفت قهرکنی جن ها میخورنت از دیشب بخاطر این حرفش دارم گریه میکنم 

فکر کنم اگه منو میزد قهر الهی میکردم 

کاش جدا شی

آخه پس بچه تو شکمم چی میشه

به خدا بگم سر چی دعوا میکنه باهام خندت میگیره

ما با عشق ازدواج کردیم من هنوزم دوسش دارم اما دلمو همش میشکنه

اینو خانومای باردار بهتر میفهمن چی میگم ناراحت ک میشم طوری درد میکشم بخاطر بارداریم ک از درد زمینو چنگ میزنم

الان بگیم چرا بچه دار شدی بااین مرد خب یقمون میگیرینمن شوهرم دیشب بهم گفت قهرکنی جن ها میخورنت از دی ...

بارداریم ناخواسته بود تداخل دارویی داشتم باردار شدم ال دی و فاموتیدین باهم همزمان مصرف میکردم

بعدش هم بچه رو نخواستم ولی بخاطر اینکه قلبش تشکیل شده بود و ترس از خدا قبولش کردم

قبلا اگه اینطور نبودین و یهو الان اینطور شده برو پیش دعا نویس بگو سرکتاب باز کنه برات نمی‌دونم یه دع ...

به خرافات اعتقاد ندارم کلا دعا نویس هم نمیشناسم

ولی دقیقا از زمانی که از تهران دختر جاریم اومد خونه ما موند بعد با شوهرش رفت دعوامون میشه

بارداریم ناخواسته بود تداخل دارویی داشتم باردار شدم ال دی و فاموتیدین باهم همزمان مصرف میکردمبعدش هم ...

حداقل یه بار قهر اساسی برو بلکه خانوادت ادبش کنن

چرا کتک خوردی هیچکار نکردی

گاهی دوری و‌جدای. و یه کم تنها بودن به ادم ارامش میده و باعث میشه به رفتارهای بدش پی ببره

برو خونه پدرت نه به عنوان قهر 

فقط برا خلوت کردن با خودتون

به خانواده ات هم چیزی نگو

اما به همسرت بگو یه مدت تنها باشیم هر وقت هر کدوم دل تنگ شدیم برمیگردیم

🪴بهشت🌸شکوفه گیلاس🍒 آرامش🌹گل بابونه🌿 خدایا منم از اون شادیها میخوام که اشک شوق بریزم 🥺۳۴ ساله ندادی💔زود و به موقعه❤۱۴۰۴/۸/۱۳