2777
2789
عنوان

با شوهرم دعوا کردم میخوام از خونه برم باردارم

| مشاهده متن کامل بحث + 662 بازدید | 25 پست
به خرافات اعتقاد ندارم کلا دعا نویس هم نمیشناسمولی دقیقا از زمانی که از تهران دختر جاریم اومد خونه م ...

ایت الکرسی بخون هر وقت سرت خلوت بود روزی چند بار 

عجیب ارامش رو به خونه ات بر میگردونه

🪴بهشت🌸شکوفه گیلاس🍒 آرامش🌹گل بابونه🌿 خدایا منم از اون شادیها میخوام که اشک شوق بریزم 🥺۳۴ ساله ندادی💔زود و به موقعه❤۱۴۰۴/۸/۱۳

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حداقل یه بار قهر اساسی برو بلکه خانوادت ادبش کننچرا کتک خوردی هیچکار نکردی

هیچی خواهر 

شوهر خالش مرده بود سر کار بود با بقیه خانوادش رفتیم برای تشییع جنازه بعدم اومد خونه مادرش دنبالم ماه رمضون بود افطاری قرار بود بخاطر فوتش بدن اینجا اذان ۶ و نیم میگه 

اومد از ۴ ظهر تا ۶ هی ماشینو دم در مادرش اینور اونور کرد

بعد گفتم دید میکنیم لباسم مناسب نیست قرر بود حموم هم برم گفتم بریم رفتیم خونه

من رفتم حموم خدا شاهده ۵ دیقه شد حموم رفتنم بعدشم اومدم حاضر بشم گفت نیا همش باید معطل تو بشم گفتم باشه یکمم ناراحت شدم نشستم تو اتاق

یهو درو باز کرد چنان کتکی منو زد که نگو بعد گفتم پاشو گم شو بریم لعنت به هر کی که توعه بدترکیبو برای من انتخاب کرد تو نبودی رنگ آرامش رو میدیدم 

با گریه منو برد مسجد افطاری

خواستم برگردم خونه بابام نرم مسجد گفتم بیخیال بزار کاری کنم از رفتارش خجالت بکشه

اشکامو پاک کردم رفتم تو مسجد پیش خانوادش

حتی افطاری هم نداده بودم دیر نکرده بودیم

بعد که برگشتیم خونه من از استرس کاری که کرده بود درد شدیدی داشتم بالا هم میاوردم 

اومد تو اتاق محکم بغلم کرد شروع کرد گریه کردن هیچی نگفت

منم بخاطر پشیمونیش بخشیدمش

فرداش رفت سر کار یه عالمه پیام معذرت خواهی برام فرستاد که رفتارم درست نبود و فلان

الهی آمین ایشالله جواب بدهخیلی دلم گرفته خواهر😢

فدات اول زندگی پررررررر از چالشه پررررر از ناراحتیه 

ناراحت نباش همه مام اینجوری بودیم

زمان میبره من و تو از بین بره تا به ما برسه

هیچ وقت خونه و زندگیت رو ترک نکن سر چیزای الکی

گاهی به سکوت ۵ دقیقه ای طرفت رو وادار به ارامش میکنه

سخت نگیر❤

🪴بهشت🌸شکوفه گیلاس🍒 آرامش🌹گل بابونه🌿 خدایا منم از اون شادیها میخوام که اشک شوق بریزم 🥺۳۴ ساله ندادی💔زود و به موقعه❤۱۴۰۴/۸/۱۳

هیچی خواهر شوهر خالش مرده بود سر کار بود با بقیه خانوادش رفتیم برای تشییع جنازه بعدم اومد خونه مادرش ...

بااین حال فرداش باید میرفتی 

اینجوری میگه هربار بزنم بعد اینجوری اشتی میکنه ...

قبلا هم میزد؟!

شوهر من گاهی وقتا خیلی مهربون میشه ولی گاهی وقتا بی اعصاب. فک کنم اوناهم دوران پی ام اس دارن😑البته تا حالا دست روم بلند نکرده.موقع زدن بزن وسط پاهاش ناقصش کن

قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم می‌توان از یاد برد☻️تعلیقی هستم