2777
2789
عنوان

از شوهرم بدم میاد

| مشاهده متن کامل بحث + 1423 بازدید | 66 پست
مگه نمیگی نظامیه؛  متاسفانه بخاطر جو خشکشون بعضی نظامیا عصبی و بی حوصله ان البته اونایی که از ...

بخدا گفتم نمیاد  میدونید حالم بیشتر از چی بهم میخوره این که قران میخونه نمازش ترک نمیشه حتی 15جز قران حفظه به جان پسرم راست میگم

اما مدام دلم نه تنها منو دل خواهرشو مامانمو و...میشکنه و داد و بیداد میکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر قشنگ نوشتی

گاهی یه زن کتک میخوره و شخصیتش له میشه 

فحش میشنوه و غرورش خرد میشه . 

بی محلی می بینه و قلبش میشکنه ...

اما تو به من بگو 

همین زن اگه هر جای دیگه ای بره غیر خونه ی خودش عزت داره ... 

من تند روی نمیکنم که به تو بگم برو طلاق بگیر نمیدونم برو شکایت کن و فلان و  بهمان ..

من میگم یه زن فقط تو خونه ی خودش ارزشمنده 

خونه ی هیچکس پناهش نمیشه نه برادر نه خواهر نه دوست و آشنا .. 

عزیز دلم ..  عزیز دلم که دلت شکسته خواهرکم 

فقط صبر و خدا .. 

صبر  کن تا دری به روی تو. بازشه 

چرا که ایمان داشته باش خدا بنده شو تنها نمیذاره ..

برات از ته دل دعا کردم .. 🌹

از خدا جوئیم توفیق ادب
بخدا گفتم نمیاد  میدونید حالم بیشتر از چی بهم میخوره این که قران میخونه نمازش ترک نمیشه حتی 15ج ...

ای بابا؛ عالم بی عمل که میگن همینه.

تو قران این همه گفته با خانوادتون مهربون باشید و مدارا کنید؛ یعنی نمیبینه این آیه ها رو !!

عصبیه دیگه.

تا خودشم نخواد تغییری ایجاد نمیشه.

برات دعا میکنم؛ ایشالا تو زندگیت تغییرات مثبت و خوبی ایجاد شه.

گاهی یه زن کتک میخوره و شخصیتش له میشه  فحش میشنوه و غرورش خرد میشه .  بی ...

نمیتونم طلاق بگیرم 

نمیتونم فرار کنم 

وابستشم دوسش ندارم اما محلم که نمیذاره حتی تگه حق با من باشه میرم منت کشی حتی یه بار تو اتاق حبسم کرد گفت بچمو بر میداره میره

کلی التاس کردم باشه به خدا هم گفتم بازم میگم بلکه راهی نشونم بده

نه هر از گاهی این جوری میشه یهو نشستیم داریم میخندیم سر بچه داد میزنه که ساکت  یهو یک هفته خوب ...

تا حالا پیش روان پزشک نرفتین؟؟ این همه نوسان خلق اونم بعد از 4 سال معلومه کاری نکنید بدتر میشه😐

دوستان لطفا برام صلوات بفرستید مشکلم حل شه❤

بخدا گاهی انقدر خوبه که شک میکنم چرا انقدر خوبه

اما گاهی مثل امروز بی دلیل پیله میکنه به مامانم که حوصلشو نداشتم یا .....هزار تا حرف دیگه یا این که به من بی محللی میکنه هر وقت جایی رفتیم یا چیزی برام خرید از دلم در میاره شدید از خجالتم در میاد اینو چمد بار بهش گفتم اما رو خودش نمیاره

تا حالا پیش روان پزشک نرفتین؟؟ این همه نوسان خلق اونم بعد از 4 سال معلومه کاری نکنید بدتر میشه😐

اره اول ازدواج که مجنون بود رفتیم پیش روان شناس دو جلسه گفت همه چی خوبه کاش تو نامزدی یه بار که سرم داد میزد طلاقمو گرفته بودم نمیدونم از چی ترسیدم

نمیتونم طلاق بگیرم  نمیتونم فرار کنم  وابستشم دوسش ندارم اما محلم که نمیذاره حتی تگه حق ...

آفرین که منطقی هستی ... طلاق اصلن راه چاره ی هیچ مشکلی نیست 

خود طلاق یه معضل وحشتناکه .. 

سکوت رو شروع کن  در برابر تمام کارهاش سکوت کن 

گمانم چاره این آدم فقط سکوته .. 

هر حرفی زد حتی اگه حق با تو بود  هیچ نگو و طبق نظرات اون رفتار کن. هم جوابی نکن .. 

نگذار بین شما بحث  و بگو مگو  ایجاد بشه ..

اگه محلت نگذاشت تو عادی رفتار کن منت کشی هم نکن .. 

خب باید با یه دوست عاقل مشورت کنی که در جریان زندگیت باشه تا بتونه عاقلانه و از سر خیر خواهی راهنمایی ت کنه .. 

من فقط میتونم صمیمانه برات آرزوی آرامش کنم و دعا کنم مشکلاتت حل بشه ...

از خدا جوئیم توفیق ادب