2777
2789
عنوان

شوهر چیز مضخرفیه ها😐 شوهر نکنید

364 بازدید | 44 پست

وقتی مجردی همه پسرا میان نازتو میکشن و بهت محبت میکنن و از خداشونه باهاشون دوست بشی 

ولی وقتی شوهر میکنی باید التماس کنی که همون یه نفر شوهر بیاد نازتو یکم بکشه بهت محبت کنه😐😑

دقیقا 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

پس شوهر درستی انتخاب کنید ✅

دوست گرامی اقشار و صنف های مختلفی از جامعه اینجا عضو هستن طبیعی نظرات متفاوت باشه پس بدون توهین به گروه های دیگه نظراتتون رو بیان کنید و اگه نظری مخالف شماست درجا نگید روشنفکر بازی به معنای کلمه روشنفکر رجوع کنید 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انگار مردای ایرانی محبت کلامیشون ضعیفه دقیقا چیزی که ماخانم ها دوس داریم

باید بگی خب من در حالت عادی برام مهم نیست تو مریضی و یه سری چیزا برام مهم محبت بهش هم گفتم زمان دوستی که لال نشو وقتی یه چیزیم 

دوست گرامی اقشار و صنف های مختلفی از جامعه اینجا عضو هستن طبیعی نظرات متفاوت باشه پس بدون توهین به گروه های دیگه نظراتتون رو بیان کنید و اگه نظری مخالف شماست درجا نگید روشنفکر بازی به معنای کلمه روشنفکر رجوع کنید 

خانوما واقعا همه همینن؟؟؟؟ به خدا کلا دلسرد شدم یا میگین خیانت میکنن یا شکاکن یا دست به زن دارن یا پ ...

نه بابا آدم خوبم هست من رضایت کامل دارم فقط آدم خوبی پیدا کن

حالا من چقد بدم میاد از محبت کلامی زیاد حالم بد میشه

دقیقا اینم هست همه چی رو میشه با عمل نشون داد ولی کلامی گاهی لازم

باید بگی خب من در حالت عادی برام مهم نیست تو مریضی و یه سری چیزا برام مهم محبت بهش هم گفتم زمان دوست ...

من انقدررر پدرم محبت کلامیشون قوی بود مثلا هیچ وقت نمیگه ی لیوان اب بیار برام میگه دردت توسرم ی لیوان اب بهم میدی و این نکته رو خبلی خیلی دوست دارم مجردم خودم