2777
2789
عنوان

از شوهرم بدم میاد

| مشاهده متن کامل بحث + 1423 بازدید | 66 پست
واااا /:  مگه همش باید نازبخره و بوست کنه/: محل نمیده توبروو طرفش/: این بچه بازیا چیه/:

بخدا دیشب انقدر گریه کردم تا اشتی کرده بخاطر دیشب دیگه بهم ریختم نمیکشم بعدش رفته گل خریده امروز اومده خونه قیافش تو همه اومد بچه رو بزنه نذاشتم من کتک خوردم رو خودشم نیاورد

من یک ساله مریض شدم  دوست ندارم خانوادم بفهمن مشکل داریم نمیذارن طلاق بگیرم شوهرمو میشناسم اگ ...

به نظر من نگو من ۸ساله ازدواج کردم خیلی ادم هم دور و برم دیدم،مادرشوهرت هیچ وقت پسرشو نمیندازه عروسش رو بگیزه گلم شاید تو شوخی پشت عروسشون باشن ولی وقتی بفهمن مشکلی هست قیافه حق به جانب میگیرن،برای خودت زندگی کن به فکر خودت باش تا خودت به خودت ارزش ندی شوهرتم نمیده،بمون جلوش محکم و بگو ناراحتم و خسته تهدیدش کن خلاصه مادرش رو وارد نکن تماشاچی میشن

من جهانم رو به لبخند تو مدیوووونننننمممممم😆😆😆

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه والا نظامیه هر 6ماه یه بار باید ازمایش بده اگه باشه میندازنش بیرون

هزار راه هست که نشون نده. اگه نظامیه که اینجور افراد کلا بداخلاق و عصبی هستن. چون شغل سختیه و اینجور تربیت میشن

ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواري است به نام اعتماد.پس اگر دوست داري به آرزويت برسي با تمام وجود به او اعتماد کن
یک لحظه نه یک دوره افسردگی یک دوره شیدایی طول هردوره بستگی به خیلی چیرا داره که چقد طول بکشه

خب بیماری دو قطبی چند نوع داره؛ منم منظورم دوره ترکیبیش بود که همزمان هر دو حالتش‌ بروز میکنه.

وگرنه درسته ممکنه یه بازه زمانی مثلا ۶ ماهه حالت شیدایی داشته باشه بعدش یه مدت بره تو فاز افسردگی.

دیشب رفتم دوتا از قرصامو با هم خوردم که یکم یه طوریم بشه دلش برام بسوزه تا باهام اشتی کنه  کاش ...

گلم ذکر یا ودود رو زیاد بگو هر بار ۱۰۲۱ بار 

من جهانم رو به لبخند تو مدیوووونننننمممممم😆😆😆

ببخشید شمارو هم ناراحت کردم برام دعا کنید بچه ها فقط شما ها منو درک میکنید 

تا کپچیک بودم همش بابام دعوا میکرد و داد میزد و تحقیر میکرد حالا بابام خوب شده شوهرم تومده جاش

خدا کنه پسرم سومین مرد زندگیم باهام خوب برخورد کنه  

بخدا دیشب انقدر گریه کردم تا اشتی کرده بخاطر دیشب دیگه بهم ریختم نمیکشم بعدش رفته گل خریده امروز اوم ...

خدا کمکت کنه عزیزم.خدا پشتو پناهت باشه‌.گاهی پسرتو بدار خونه مادرخودت بگو میخوام یکم ررای خودم باشم برو بازارگردی کن.چمیدونم توپارک بشین واسه خودت حال کن تنهایی.برو کافیشاپ یه قهوه بخور.یااگه دوستی داری بااون برو.منکه هیچ دوستی ندارم.

لطفا بسادگی دل نشکنید.لطفا
خب بیماری دو قطبی چند نوع داره؛ منم منظورم دوره ترکیبیش بود که همزمان هر دو حالتش‌ بروز میکنه. وگرن ...

وای اره شوهر من یک هفته یهو همش دورو برمه عاشقه

یهو دو روز میشه عمر خطاب

خدا کمکت کنه عزیزم.خدا پشتو پناهت باشه‌.گاهی دخترتو بدار خونه مادرخودت بگو میخوام یکم ررای خودم باشم ...

نمیذاره جای برم مگه خیلی حالش خوب باشه و به قول معروف از دنده چپ بلند نشده باشه

حق با تو استارتر 

گاهی آدم نه راه پیش داره نه پس ..

گاهی دل آدم میخواد اونی که سبب حال بد آدمه بمیره .... 

گاهی دل آدم میخواد فرار کنه ..

اما. 

یه امای بزرگ به اسم نمیشه ... 

نمیشه افراد به آرزوی ما بمیرن 

نمیشه فرار کرد و رفت ..

چاره ش فقط  دست به دامن خدا بردنه .

خدا فقط ...

از خدا جوئیم توفیق ادب
وای اره شوهر من یک هفته یهو همش دورو برمه عاشقه یهو دو روز میشه عمر خطاب

مگه نمیگی نظامیه؛ 

متاسفانه بخاطر جو خشکشون بعضی نظامیا عصبی و بی حوصله ان البته اونایی که از قبل زمینشو هم دارن.

بشین باهاش صحبت کن؛ حرفاتو آروم و با احترام بهش بگو.

بگو حتی اگه مایله با هم برید دکتر فقط صحبت کنید؛ شاید واقعا چیز خاصی نیست و فقط با چند تا تکنیک تمدد اعصاب؛ اخلاقش بهتر شه.

خدا کمکت کنه عزیزم.خدا پشتو پناهت باشه‌.گاهی پسرتو بدار خونه مادرخودت بگو میخوام یکم ررای خودم باشم ...

خسیس نیست اما پول کلاس نمیده حداقل سر خودمو گرم کنم

حتی کمک نمیکنه تو خونه یکم دور یه چیز در بیام مثلا پرده عوض کنم یا......