الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم مردا بیرونن خیلی مشکلات دارن میگی دیروز برات گل خریده دوست داشته که برات گل خریده براش مهم بودی بعضی مردا نمیدونن چطوری باید ابراز احساسات کنن یکاری میکنن مثله همین گل خریدن فکر میکنن دیگه اون گلی که خریدن زنا تاعمر دارن فراموش نمیکنن ولی نمیدونن که زن درکنار گل محبت هم میخواد مرد بیرون خونه مشکلات زیادی تحمل میکنه هرموقع باهاتون رفتارش بد شد به اون گل فکر کنید مثبت فکرکنید باهاش هرچقدر باشما بدرفتاری کرد شما بخاطر زندگیتون باهاش خوب رفتار کنید چون محبت و مهربونی شما دیر یا زود روش تاثیر میزاره واونم مثه خودتون میشه
اره اول ازدواج که مجنون بود رفتیم پیش روان شناس دو جلسه گفت همه چی خوبه کاش تو نامزدی یه بار که سرم ...
عزیزم روان شناس با روان پزشک فرق داره. شما بهتر بود به خاطر به گفته خودت جنون میرفتی پیش پزشک. حتی اگه شوهرت نمیاد و خیلی مقاومت داره خودت برو حرف بزن و علائمش رو بازگو کن. اگه شوهرت باز هم میگی نمیذاره بری و پول نمیده واسه یه چیز دیگه پول بگیر بعد برو دکتر روان پزشک