2777
2789
عنوان

بچه ها توروخدا بیاین کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 168 بازدید | 33 پست
اره اصلا طبیعی نیستیبرا چی انقد مهم باشهمن یچیزی بهم گفتن بخاطر دوست صمیمیمک دقیقا اونکارو کرده بودا ...

اخه دوست صمیمی خیلی فرق داره تاخواهرت،، اونم خواهر متاهل ک میدونی کاری هم کرده سوار ماشین کسی شد و دیدنش واقعا برام عذابه😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دوست صمیمی خودم راه کج میرفت باهاش کات کردم چون انرژی منفی کاراش رو من تاثیر میزاشت

با خواهرم ک نمیتونم کات کنم

کات کنی هم تاثیری نداره همه ارتباط خونیتونو درنظر میگیرن میگن خواهرش خرابه پس خودشم همینه😔

اخه دوست صمیمی خیلی فرق داره تاخواهرت،، اونم خواهر متاهل ک میدونی کاری هم کرده سوار ماشین کسی شد و د ...

عژیزم همچین موضوعی برای منم پیش اومد پس خیلی خوب درکت میکنم 

الان تو راهم نمیتونم زیاد تایپ کنم که بهت بگم

اما واقعا میگم

اضلا مهم نیست کسی گناه یکی دیگرو نمیزاره پای تو

اگرم بژاره مهم نیست چون خدا میدونه قضیه چیه و چی بوده

اصلا نگران نباش عزیزم

خدا ابروی بدنشو محفوظ نگه میداره فقط باید بهش اعتماد کنی و دیگه نگران نباشی

خدایا لطفا سلامتیمو برگردون...به من ، به همه.. مراقب خونوادم باش❤️

با خواهرم ک نمیتونم کات کنمکات کنی هم تاثیری نداره همه ارتباط خونیتونو درنظر میگیرن میگن خواهرش خراب ...

چی بگم عزیزم   کات هم نکنی بیرون اینا نرو باهاش مخصوصا اگه شوهرت بد دله  توکلت ب خدا باشه چاره جز صبرو احتیاط نیست 

♾️🖇❤️

عژیزم همچین موضوعی برای منم پیش اومد پس خیلی خوب درکت میکنم الان تو راهم نمیتونم زیاد تایپ کنم که به ...

نمیدونم امیدوارم همینجور باشه ک میگی 😔😔ولی تموم وجودمو تزس گرفته خداخودش رحم کنه بهم

چی بگم عزیزم کات هم نکنی بیرون اینا نرو باهاش مخصوصا اگه شوهرت بد دله توکلت ب خدا باشه چاره جز صب ...

باهاش بیرون نمیرم مجردم میترسم مردم بگن اینم مث خواهرشه تموم هم وغمم همینه😔اخه نیستم ب پیر ب پیغمبر من تاحالا مستقیم تو چشای یه مرد حتی نگاهم نکردم 

باهاش بیرون نمیرم مجردم میترسم مردم بگن اینم مث خواهرشه تموم هم وغمم همینه😔اخه نیستم ب پیر ب پیغمبر ...

عزیزم توکلت ب خدا باشه ازش بخواه خواهرتو هدایت کنه  مطمن باش ابروت حفظ میشه 💖

♾️🖇❤️

دوستانه با خواهرت صحبت کن البته با توجه به شناختی که داری اگه میدونی برای حرفت ارزش قائل نمیشه و دعوا میشه ، با یه خط ناشناس پیام بده بگو اگه ادامه بده به شوهرش میگی ، البته اگه کاملا مطمئنی که کاری میکنه

دوستانه با خواهرت صحبت کن البته با توجه به شناختی که داری اگه میدونی برای حرفت ارزش قائل نمیشه و دعو ...

اره مطمعنم 

اصلا انگاربرلش مهم نیس چون شوهرش هم مریضه و نمیتونه کنترلش کنه انگار خیالش راحته

دوسه بار نزدیک بود یه شر دامنشو بگیره هرچی گفتم بس کن فایده نداشت

دوستانه با خواهرت صحبت کن البته با توجه به شناختی که داری اگه میدونی برای حرفت ارزش قائل نمیشه و دعو ...

من نگران  خودمم نه اون اشغال

نگرانم ک اینهمه پاک بودم وپاکی کردم یجا بخاطر گناه این باز خواست شم ابروم بره و همه منو مث اون ببینن😔چرا تو ایران اینطوره چراپاکی مارو با خواهر و مادرمون میسنجن اخه😔من ک بد نکردم 

اره مطمعنم اصلا انگاربرلش مهم نیس چون شوهرش هم مریضه و نمیتونه کنترلش کنه انگار خیالش راحتهدوسه بار ...

آهان پس صحبت کردین ، چی بگم.....

امیدوارم خودشون متوجه بشن و ادامه ندن. 

بچه دارن ؟ بهش بگید بخاطر بچه هاش دست بکشه از این کار