2777
2789
عنوان

کار وحشتناکی ک اکسم باهام کرد💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1109 بازدید | 72 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی ساده بودی و خوشحالم سر عقل اومدی بنظرم اونم گوه میخورد از اول همین بودم منم رلم خیلی دوسم داشت ...

حرفای شما نی نی سایتیا خیلی ارومم میکنه⚘

از من طلبی نداری پس مراقب حرف زدنت باش😉سایت جای خالی کردن عقده و کمبود و خَلاهای شخصیت شما نیست🙌اگ جواب کامنتتو ندادم یعنی《جواب ابلهان خاموشیست》حکیم ابوعلی سینا💫

دختر قشنگم عزیزم وقتی با سن کم بجا اینکه فکر پیشرفت وآینده خودت باشی وقتی خودت برا خودت برا روحت برا ...

سلام عزیزم من بخاطر همین چیزا وارد رابطه نمیشم 

ولی مبینم الان همه با دوست پسراشون ازدواج میکنن ولی من چون ندارم هیشکی نمیاد خاستگاری میگن دیگه الان باید خودتون پیدا کنین چیکار کنیم ما الان؟

وقتی گفت چشم ب راه تماسش بودم ده تا قربون صدقه میرفتم فهمیدم چقد سادس

خب عزیزم تعریف سادگی از نظر شما چیه؟

از من طلبی نداری پس مراقب حرف زدنت باش😉سایت جای خالی کردن عقده و کمبود و خَلاهای شخصیت شما نیست🙌اگ جواب کامنتتو ندادم یعنی《جواب ابلهان خاموشیست》حکیم ابوعلی سینا💫

خب عزیزم تعریف سادگی از نظر شما چیه؟

یکیو اونقد بزرگ کنی ک خودتو یادت بره خودت اولویت زندگیت نباشی و فک کنی همیشه با محبت دبدن محبت میبینی کامنت قبلیم بت توضیح دادم چجور باید با پسرا باشی جقد تو رابطت ب حرفام نزدیک بودی

برعکس بوده رابطه شما اون باید ده بار قربون صدقت میرف نه توپسری که زیاد حرف عشقولانه بشنوه سرد میشه ک ...

ممنون از حرفات آجی🌻

یارو بعد ۱۲ .۲چ سال زندگی مشترک  طلاق میگیره خیانت میبینه توقع داری رابطه تو ک لانگ بود از هم نماشه اصلا کامل نخوندم کلی گفتم ولی کارماشو پس میده

کاربر گرامی قبل از ریپلای کردن امضامو بخون  کاربر گرامی وقتی تو فضای مجازی و عمومی تایپک میزنید قبل از هرچیز باید جنبه شنیدن هر نظر و انتقاد و پیشنهاد رو داشته باشید اگر جنبه شنیدن نظر مخاف خودتونو ندارین تایپک نزنید💙 کاربر گرامی اگه من جایی نظر دادم و خواستی ریپلای کنی و فاز دانشمند و انسان با ادب و فهمیده برداری  ریپلای نزن عزیز من ن من شمام ن شما من که طرز فکر و طرز انتقاد و پیشنهادمون یکی باشه اگه خوشت نسومد از کامنت من بدون در نظر گرفتن من نظر خودتو بده و بگذر ولی اگه باز با این حال ریپلای کردی نشون دهنده بی شخصیتی خودته پس اونموقعه منم یه بیشخصیت مثل خودت شدم و جوابتو با بی ادبی دادم ناراحت نشو چون تذکر داده بودم💙

منم اینوری بودم ولی اون خیلی محبت میکرد منم میکردم اخرش تموم شد بلاک کرد بی جهت منم بهش با ی اکانت دیگ پی ام دادم یادم نی چی گف ولی میخواس رابطه رو تموم کنه بلاک کرد من میدونسم پای یکی دیگ وسطه باز چن ماه بعد ک دوراشو زد برگشت ب التماس کردن تومار نوشت فک میکنی چیکار کردم؟ فقط سینم و بلا. دلم خنک شد میدونی چرا برگشت؟ چون من هیچ توقعی ازش نداشتم حتی نمیخواسم ی اب معدنی بخره برام ساده بودم براش دنیایی وسیله میخریدم ولی اون هیچی اگ عقل الانو داشتم ی ثانیه نمیموندم و خندم میگیره وقتی فک میکنم اون کارما پس داد اکس ت هم کارما پس میده نگران نباش

+ اگه بگم به عنمی ناراحت میشی؟                                                     _خب به عنم

دختر قشنگم عزیزم وقتی با سن کم بجا اینکه فکر پیشرفت وآینده خودت باشی وقتی خودت برا خودت برا روحت برا ...

چشم مرسی از حرفای دلسوزانه تون⚘

سلام عزیزم من بخاطر همین چیزا وارد رابطه نمیشم ولی مبینم الان همه با دوست پسراشون ازدواج میکنن ولی م ...

دختر باید تو رابطه مغرور باشه هر چی کمتر نشون بدی ک دوسش داری اون بیشتر پیگیر میشه ن اینکه بیفتی دنبالش غش و ضعف بری براش و بی توقع باشی اینجوری فقط ولت میکنن اخرم کارما پس میدن

+ اگه بگم به عنمی ناراحت میشی؟                                                     _خب به عنم

ببین جدی نگیری جدی میگیرنت اینو تو مخت فرو کن پسرا رو جدی نگیری میبینی اومده خاستگاری جدی بگیری می ...

عجب جمله ای🌻از این ببعد رعایت میکنم.خوش بحالت انقدر مهارت داری