2777
2789
عنوان

زندگیم عین فرش ایرانیه گره روی گره

121 بازدید | 15 پست

خانمای عزیز حقیقتا خسته شدم. 

به بن بست خوردم. در تمام ابعاد زندگیم گره و گرفتاری وجود داره.

بهم بگید چکار کنم که زندگیم روال بشه و روی غلتک بیفته؟

چه نمازی؟

چه ذکری؟

چه سوره ای؟

چه ختمی؟

به چی دلتون آروم گرفت و حاجت گرفتید؟

خواهش می کنم لطف کنید یه کم وقت بذارید و اینجا برام بنویسید.

در عوض فرش ایرانی اصالت داره 😉

من خودم زندگیم پ از مشکلاته

اما با این دید بهش نگاه نکرده بودم

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایران🇮🇷به شما سه تبریک عرض میکنم:1️⃣تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن او2️⃣تبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو 3️⃣تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.🏡 گروه خانه داری خانومای شاغل https://eitaa.com/joinchat/3357737771C332d5b9474

در عوض فرش ایرانی اصالت داره 😉من خودم زندگیم پ از مشکلاتهاما با این دید بهش نگاه نکرده بودم

آره دقیقا واسه همین گفتم مثل فرش ایرانیه ☺️ گره روی گره میاد که آخرش زیبا و اصیل بشه.

ناشکر نیستم. خدا رو شکر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زندگی مثل فرش ایرانیه از مرکزش که خداست گل ها شروع میشن و از دورترین نقطه فرش دوباره نقش ها برمیگردن به خدایی که مرکز هستیه

نماز شب معجزه میکنه

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿

ان شاء الله مشکلاتت حل بشن....

زیاد دعا کن برای همه برای خودت

از پدر و مادرت بخواه برات دعا کنن

متاسفانه پدر و مادرهای ما اکثرا از یاد بچه هاشون غافلن بخاطر همین جوون های الان خیلی گرفتارن

بچه ها سلام...🙋‍♀️
زندگی مثل فرش ایرانیه از مرکزش که خداست گل ها شروع میشن و از دورترین نقطه فرش دوباره نقش ها برمیگردن ...

متاسفانه هیچ وقت نماز شب نخوندم 🙁 ولی خیلی ها رو دیدم که میگن معجزه می کنه. شما خودت معجزه دیدی ازش؟

درگیر چه مشکلاتی هستین؟

هرکسی مشکل حقوقی داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                       
متاسفانه هیچ وقت نماز شب نخوندم 🙁 ولی خیلی ها رو دیدم که میگن معجزه می کنه. شما خودت معجزه دیدی ازش ...

هر موقع خیلی گیر میکنم یه مدت میخونم خدا قربونش بشم دست خالی کسی رو نمیفرسته 

به ساده ترین شکل ممکن از نیمه شب شرعی میشه بخونین دو رکعت حتی شبیه نماز صبح همین 

از کدومش بگم؟ درسم؟ کارم؟ مشکلات ناباروری ام؟ مسائلی که با خانواده خودم دارم؟ ...

چندسالتونه 

هرکسی مشکل حقوقی داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                       
هر موقع خیلی گیر میکنم یه مدت میخونم خدا قربونش بشم دست خالی کسی رو نمیفرسته به ساده ترین شکل ممکن ا ...

مرسی عزیزم. اگه بخونم توی نماز شبم برای شما‌هم دعا می کنم. شاید فرشته ها خنده اشون بگیره که من واسه کشمش پلویی دعا می کنم 😂

مرسی عزیزم. اگه بخونم توی نماز شبم برای شما‌هم دعا می کنم. شاید فرشته ها خنده اشون بگیره که من واسه ...

عزیزم محتاجیم به دعا😂💖

فراووون . سی رو رد کردم

خب تا الان دیگه درس باید تموم میشد درگیر شغل و درامد ، مشکل درس چیه ک گفتین؟