2777
2789
عنوان

کار وحشتناکی ک اکسم باهام کرد💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1108 بازدید | 72 پست
فک میکنی اون چتو واس خودش پاک نکرده تا حالا؟

بهم گفت ی ایدی بده بعدا نتیجه امتحاناتو بپرسم.؛فکر نمیکنم پاک کرده باشه چتو

از من طلبی نداری پس مراقب حرف زدنت باش😉سایت جای خالی کردن عقده و کمبود و خَلاهای شخصیت شما نیست🙌اگ جواب کامنتتو ندادم یعنی《جواب ابلهان خاموشیست》حکیم ابوعلی سینا💫

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهم گفت ی ایدی بده بعدا نتیجه امتحاناتو بپرسم.؛فکر نمیکنم پاک کرده باشه چتو

چیزی ی بار بالا اوردی رو دوباره نخور. اکس باید تو گذشته بمونه تو فقط ب روان خودت داری صدمه میزنی و اخر متوجه میشی هیچی مهم تر از ارامش روان نیس منم م ت 14 15 سالگی رل داشتم ولی نتیجه نداره تو این سن فقط اسیب میزنه ب ارامش روان از این روابط سمی بکش بیرون

+ اگه بگم به عنمی ناراحت میشی؟                                                     _خب به عنم

عجب جمله ای🌻از این ببعد رعایت میکنم.خوش بحالت انقدر مهارت داری

مهارت دارم اما خب گا ییده شدم که الان مخم از آکبندی در اومده 

یه چیزایی دیدم که دلم میخاست کاش زودتر میدونستم  

هعی دختر

🧡 
چیزی ی بار بالا اوردی رو دوباره نخور. اکس باید تو گذشته بمونه تو فقط ب روان خودت داری صدمه میزنی و ا ...

من دیگ کاری ب کارش ندارم..برگرده التماس هم کنه دیگ نمیخوامش...

تنها هدفیم ک از پاک نکردن چت دارم اینه ک روزی ک پشیمون شد ببینه یادش نره چقدر عذابم داد و همونقدر عذاب بکشه

از من طلبی نداری پس مراقب حرف زدنت باش😉سایت جای خالی کردن عقده و کمبود و خَلاهای شخصیت شما نیست🙌اگ جواب کامنتتو ندادم یعنی《جواب ابلهان خاموشیست》حکیم ابوعلی سینا💫

مهارت دارم اما خب گا ییده شدم که الان مخم از آکبندی در اومده یه چیزایی دیدم که دلم میخاست کاش زودتر ...

واجبه باهات دوست بشم

منم از تو ساده لوح ترم

انقدر ضربه خوردم که الان نسبتا ادم شدم

دیگه پوست کلفت شدم

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
سلام عزیزم من بخاطر همین چیزا وارد رابطه نمیشم ولی مبینم الان همه با دوست پسراشون ازدواج میکنن ولی م ...

عزیزم اولا که همه درسته ازدواج میکنن آیا همه ‌شون خوشبخت میشن؟ آیا تا آخر میمونن؟ نمیگم همه دوست پسرا آخرش طلاق میگیرن عزیزم ولی وقتی از اول بدون هیچ شرط شروط بدون هیچ تحقیق وارد رابطه نامشخص میشن همین میشه گلم بعدم اینهمه واسطه ازدواج خوب هست سایت آدم حوا سایت تبیان سایت احیاگران سنت نبوی که هرسه زیر نظر دولت مجوز داره کلی هم مورد خوب توشون هست دوست من با سایت تبیان با یک مرد محترم کارخونه دار ازوداج کرده. بعدم اگر تهران هستید خانم مقدم هست معرف ازدواج ده ساله داره صلواتی کار معرفی ازوداج میکنه رایگان هستن همه اینا. تازه تو مسجد بسیج محله هم معمولا خانم های خوب مذهبی معرفی دارن. گلم تازه کسی بخاد با پسری آشنا بشه تو چهارچوب باشه خانواده ها بدونن بعدم اول تکلیف روشن باشه اگه پسر قصد ازدواج داره سریع باید خانواده پسر درجریان باشن وگرنه که این پسرا بدون هدف پنهانی مشخصه قصدشون سرگرمی هست بعدم گلم اونا که ازوداج می‌کن با دوست پسرشون اولا ممکن بود اگه وارد رابطه نشن مورد عالی تر خدا براشون بفرسته چون وارد رابطه غیر شرعی شدن قسمت اصلی شون را از دست میدن چون گناهه. بعدم خیلی هاشون بعدا جدا میشن نهایت احتمال هم داره دخترایی که با دوست پسر ازدواج میکنن اول سفت سخت جدی باشون گفتن که قصدشون ازدواجه از اول درست رفتار میکنن یعنی سمت پسرایی میرن که واقعا اهل ازوداج هستن نه اهل تفریح. پسری که پنهانی دختر را میبره بیرون برا اون دختر حرمت قابل نمیشه میگه اگه با من راحت اومد لابد با همه راحت میره عزیزم اینجا ایرانه جهان سوم. هست اونجاها که براشون مهم نیست جهان اول هستن اینجا باید از اول خانواده ها در جریان باشن مگه جریان آرمان غزاله را نشنیدی گلم تازه اونا خانواده ها مطلع بودن 99 درصد پسرای آلان گرگن گرگ برو بخون اون. دختره چند روز قبل گفت دوست پسرم منو برد خونه خواست تجاوز کنه فرار کردم اگه با پسری میخاد وارد رابطه ‌شید بگید فقط ازوداج اونم. فقط با اطلاع هردو خانواده نماز جعفر به روش ساده بخون اگه اهل نمازی به هرکی یاد. دادم با دکتر مهندس ازدواج کرده شرطش ترک گناه ترک رابطه با نامحرم وادامه.دادن نماز هست تا هروقت عروس شدی 

چشم مرسی از حرفای دلسوزانه تون⚘

عزیزم نماز جعفر بخون به روش ساده اگه اهل نمازی تا خدا بخت عالی نصیبت کنه کسی که واقعا برات جون بده کسی که ارزش برات قابل بشه سایت آدم حوا هست سایت تبیان هست سایت احیاگران سنت علوی هم هست اینا مجوز. دولتی. دارن رایگان هم هستن تهران اگر هستی خانم مقدم معرف ازدواج هست زنگ بزن مجانی معرفی میکنه تلویزون هم برده بودنش بعدم بشین سر درست اول آینده ات را بساز بعدش ازدواج کن گلم نماز جعفر برا ازوداج معجزه میکنه