2777
2789
عنوان

کار وحشتناکی ک اکسم باهام کرد💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1108 بازدید | 72 پست
وا از شما سوال پرسیدم؟ به شما چه ربطی داره عزیزم دخالت نکن

خندم گرفت ب وا 😅😅😅😅

چشم من دیگه دخالت نمیکنم ولی شما هم یکم از این ماه تولد و حس ششم و کف بینی و اینا را بیخیال بشید ب روز بشید 

گارنت اسم یه سنگه که به دونه های انار هم میشناسن🙂 کاربری دوم و جدیدم ....
از اولم براش جدی نبودی محبت الکی خرج کردی اشتباه از خودت بود الانم اولویتت حال روحی و جسمی خودت باشه

💔💔💔چرا جدی نبودم؟

از من طلبی نداری پس مراقب حرف زدنت باش😉سایت جای خالی کردن عقده و کمبود و خَلاهای شخصیت شما نیست🙌اگ جواب کامنتتو ندادم یعنی《جواب ابلهان خاموشیست》حکیم ابوعلی سینا💫

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این همه ابراز علاقه و توجه از طرف شما زیاد بوده.منم یه زمانی تقریبا مثل شما بودم و رابطه به جدایی خت ...

💔میدونم

از من طلبی نداری پس مراقب حرف زدنت باش😉سایت جای خالی کردن عقده و کمبود و خَلاهای شخصیت شما نیست🙌اگ جواب کامنتتو ندادم یعنی《جواب ابلهان خاموشیست》حکیم ابوعلی سینا💫

چطور ساده نباشم؟

خب سوال خوبی پرسیدی 

اول اینکه برو بیرون مغزت هوا بخوره 

سه چهار تا حای حسابی برو 

دو سه تا پسر خفن میبینی 

میفهمی که چی  رلت همچین چیز خفنی ام نبوده اینجا مخت که تاب برداشته بود یکم باز میشه از آکی در میاد 

بعد برو ببین چقدر یارو با اون قیافه در پیت داره گل میگیره محبت میگیره 

و حالا تو ذهنت تصور کن پسری رو که مدام نگرانت میشه بهت زنگ میزنه ناراحتی تو براش مهمه ناراخت بشی زنگ میزنه کادو میاره برات 

و اکست از چشت میوفته 

در نهایت ارزش خودت میفهمی 

🧡 
و اینکه بگیر اون چتا رو پاک کن گوررر باباش منم پاک کردم اولاش غم گرفتم که چرا پاک کردم الان خوشحالم ...

میخوام دو طرفه پاک کنم اما میگم یروزی ک پسش بزنن بزار ببینه ک چقدر دست و پا زدم و نموند و اونم قدر من عذاب بکشه

برعکس بوده رابطه شما اون باید ده بار قربون صدقت میرف نه توپسری که زیاد حرف عشقولانه بشنوه سرد میشه ک ...

دقیقا خیلی با این حرفت موافقم که هیچوقت صدتو واسه کسی نزار ✅✅✅

صدتو نزاری جذبت میشن گاهی باید دست نیافتنی باشی نه دم دستی

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم

دختر قشنگم عزیزم وقتی با سن کم بجا اینکه فکر پیشرفت وآینده خودت باشی وقتی خودت برا خودت برا روحت برا وقتت ارزش قائل نمیشی تو این سن کم که باید تمام توجهت به آینده درست باشه میری راحت ببخشی با این نره خرهای بی خاصیت وارد رابطه میشی چه توقع حالا کار به شرعی نبودنش ندارم ولی بخدا از وقتی میام سایت میبینم بچه های 15 ساله 16 ساله همش تاپیک میزنن وای اکسم رلم ال کرد بل کرد یکی دوست پسرش برده خونه  بش دست زده تهدیدش کرده فیلمش را پخش کنه جدای از شرعی نبودن رابطه عزیزانم چرا چرا چرا راحت آینده خودتون را با تلف کردن وقت تون با کسی که براتون ارزش قائل نیست تلف میکنی من هم سن مادرت بخدا زبونم مو دراورد هی گفتم دلم میسوزه برا ‌شماها که اینقد نجیب مهربون ساده دل هستین قصدتون ازوداجه درست میدونم ولی باور کن 99 درصد پسرای ایران قصدشون سرگرمی هست مطمئن باش خدا نخواد روزی که پسری دختری را دلی بخاد هیچ کس مطلقا هیچ کس جلو دارش نیست زمین بره اسمون دختره را میگیره دور از جون شما وهمه کاربرا حتی اگه دختره خراب باشه اگه پسری بخاد اونو میگیره گذشته اش براش مهم نیست دیدم که میگم. دختر قشنگم بشین سر درست تحصیلت خانم دکتر مهندس شو تخصص بگیر اون وقت ببین چطور برات دست پا می‌شکنن بخدا اینها هیجی توش، نیست آخه نمیدونم چرا شماها تو این سن بجا فکر پیشرفت همش دنبال کسی میری که لیاقت نداره حالا لیاقت داشت بازم حرفی دیشب تاپیک زده خود پسره میگه ما پسرا هممون همین هستیم تا جدی بشه قرار میکنیم منم دانشجو بودم عقل نداشتم یه پسری بود ابراز علاقه کرد حتی عقدم کردیم ولی سه سال تمام آینده ام جسمم روحم را تباه کرد واخر ولم کرد عزیزم 99 درصد پسرا قصدشون هوس هست همین سرگرمی. بچسب به تحصیلت درست اون وقت ببین برات چه میکنن 

میخوام دو طرفه پاک کنم اما میگم یروزی ک پسش بزنن بزار ببینه ک چقدر دست و پا زدم و نموند و اونم قدر م ...

مطمئن باش تو پاک نکنی اون میپاکه ضایع میشی پس برو بپاک 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم

خوندم همشو ....پاک کن اون چت لعنتیو شمارشد پاک کن چکش نکن اون رفته و نمیاد اینو روزی ۳ بار تکرار کن ...

حق میگی💔

میخوام دو طرفه پاک کنم اما میگم یروزی ک پسش بزنن بزار ببینه ک چقدر دست و پا زدم و نموند و اونم قدر م ...

میگم دلقکی میگی نه 

بگیر پاک کن انرژی نزار روش دخترررر من نزاررر نزاررررر 

🧡