2777
2789
عنوان

کار وحشتناکی ک اکسم باهام کرد💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1110 بازدید | 72 پست

پاک کن همه چیو وقتتو واسه این چیزا هدر نده هیچوقت صدتو واسه کسی نزار . صدتو بزاری تمامت که کنند ترکت میکنن

چتارو ویسارو هر چی که داری بنداز دور بپاکشون

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم

یه روز خداروشکر میکنی که هر رابطه درپیتی جدی نشد برات این عتیقه چی بود مثلا خودتو داغون کردی بعدشم ا ...

وقتمو از دست دادم؛قلبمو از دست دادم؛نابود شدم:)

از من طلبی نداری پس مراقب حرف زدنت باش😉سایت جای خالی کردن عقده و کمبود و خَلاهای شخصیت شما نیست🙌اگ جواب کامنتتو ندادم یعنی《جواب ابلهان خاموشیست》حکیم ابوعلی سینا💫

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوسش داشتم کور و کر بودم در مقابل عیب هاش

از الان به بعد اصلا وارد رابطه دوستی نشو ،

با هر کی آشنا شدی بگو من نمی‌خوام عمرم و احساس ام برای رابطه بی هدف تلف بشه ....می‌خوام ازدواج کنم.

اگر اون آدم فقط برای سرگرمی اومده باشه می‌ذاره میره

خداوندا قاتلین ظالم کودکان معصوم و مظلوم فلسطینی رو نابود کن/

متولد چه ماهی بود؟

مهر

از من طلبی نداری پس مراقب حرف زدنت باش😉سایت جای خالی کردن عقده و کمبود و خَلاهای شخصیت شما نیست🙌اگ جواب کامنتتو ندادم یعنی《جواب ابلهان خاموشیست》حکیم ابوعلی سینا💫

اومدم بهت بگم اینقدر دلقک نباش دختر دیدم خودمم قبلا ازین دلقک بازی ها کردم و درکت میکنم فرقش این بود ...

چطور ساده نباشم؟

از اولم براش جدی نبودی محبت الکی خرج کردی اشتباه از خودت بود الانم اولویتت حال روحی و جسمی خودت باشه

افرین از اولم جدی نگرفتش پسره بعد استاتر نوشته کار وحشتناک ! مگه چکار کرد برات ک رفتنش وحشتناک باشه 

خودتم داری میگی سرد و خشک بوده و گفته بوده کمپلت یوبسه به همه چی.. انگار که از سیمان انتظار میوه انار داشته باشی 😑😑😒😒پس کارما و جواب خدارو بیخیال 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

بالاخره باید یه روز تموم میشد... خودتم میدونی...

تموم شد.ولی ب قیمت نابود شدن من.

وقتمو از دست دادم؛قلبمو از دست دادم؛نابود شدم:)

دیگه تجربه شد برات منتهی تاوان سنگینی دادی الانم برو به درست برس تا بیشتر از این باخت ندادی فقط خودت دلسوز خودت هستی 

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر... 

برعکس بوده رابطه شما اون باید ده بار قربون صدقت میرف نه تو

پسری که زیاد حرف عشقولانه بشنوه سرد میشه کلا طبیعت مردا وخانوما فرق میکنه خانوم نیاز به محبت کلامی داره اما اقایون نه!

انقد چسبیدی بهش اونم نچسب سرد شده خب ازت 

اویزون هیچ پسری نشید

پسرا اگه وااقعا کسیو بخوان براشون میمیرن

ایشون معلومه کلا زیاد میلی نداشته که تورابطه بمونه 

خودتو اذیت نکن 

ازین ب بعدم باهرکی وارد رابطه شدی صدتو نزار خواهشاً!

بزار سه قدم اون طرف ورداشت تو یه قدم وردار